Beställ sommarens apoteksprodukter hos Mathem

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Mathem

Nej men snälla! Mitt livs stora kärlek Mathem har precis blivit ÄNNU bättre! Som ni vet så beställer jag allt på Mathem och lägger en stor beställning per vecka. Våra blommor till balkongen, frukt till kontoret, vykort, glödlampor – allt finns där.

Nu har de utökat sitt sortiment och tagit in Kronans Apotek på Mathem! Det betyder att du från och med nu kan beställa apoteksprodukter – både receptfria och receptbelagda – hos Mathem!

Tack Mathem för att ni hör oss trötta småbarnsföräldrar som behöver alla knep i vardagslivet som förenklar just vardagen! Att kunna beställa hem allt för semestern i sommar, apoteksprodukter till vårt kontor och såklart all mat är verkligen guld värt.

Det är så bra att även receptbelagda varor går att beställa hem via Mathem och Kronans Apotek! I denna beställning la jag ner saker som vi behöver till kontoret samt inför sommaren: solskydd till Dante, solskydd till vuxna i spf 50+, handdesinfektion, resorb (viktigt i värmen!) och en hel radda grejer som inte var vackra nog för dessa bilder, haha.

In på Mathem x Kronans Apotek här (klick!) och shoppa loss inför sommaren! Just nu får ni nämligen 100kr rabatt om ni uppger koden FAPOTEK med minst en vara från Kronans Apotek i varukorgen och ett totalt ordervärde över 700kr (gäller tom 11 juli). Ni kan tacka mig sen när ni lägger in beställningar i lugn och ro när barnen sover istället för att hetsa in på apoteket och glömma hälften.

Puss och glad sommar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi