Läge för lek

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Pampers

Hur mycket tid och energi lägger en förälder på blöjor? När de är spädisar kanske man förbrukar ett paket blöjor per dygn, det är som att blöjbytena aldrig tar slut! Sedan går de från bebisar till små barn (men ändå alltid min lilla bebis ♥) och antalet blöjor per dygn minskar.

Något som är viktigt oavsett ålder är att använda en perfekt blöja som gör sitt jobb utan misslyckanden. När de är bebisar kan ju olyckor ske hur vattentätt man än jobbar, men för barn handlar det ju om att hitta en blöja som anpassar sig till barnets ålder. Dante är snart två och sen han började gå vid ett års ålder har han, som de flesta andra barn, haft väldigt mycket spring i benen. Han går på förskolan hela dagen och på eftermiddagarna är vi ute på äventyr – nu när det är sommar går vi till lekparken, har picknick, klättrar upp för berg ute i naturen eller lever cityliv och springer omkring mitt i stan. Jag och Dante ÄLSKAR att gå på egna små äventyr och att ha en blöja som både håller tätt för dessa och sitter skönt när han härjar omkring är ett absolut måste.

Pampers Baby Dry Pants är en byxblöja som man drar på och sedan river av på sidorna när det är dags för blöjbyte. Den är anpassad för små barns lek och tillåter barn att leka loss bäst dom vill – utan att olyckor sker! Vi brukar som sagt alltid gå iväg på äventyr efter förskolan och då är det viktigt att blöjan förhindrar läckage och sitter skönt på kroppen, både på vintern när det är kallt och man har många lager kläder på sig men också på sommaren när kroppen är svettig och varm.

Några fördelar med Pampers: 

• Mjuka och elastiska sidor för bekväm passform
• Hjälper till att hålla torrt upp till 12 timmar
• Dubbla kanter för extra läckageskydd
• 360 graders passform skapad för lek och aktivitet

Några av de viktigaste sakerna för mig i min roll som förälder är att mitt barn är bekväm, trygg, torr, sval, glad och har nära till leken. Eftersom barn har blöja på sig dygnet runt är så är det för mig väldigt viktigt att blöjan är 100% perfekt och av bästa möjliga kvalitet. Med Pampers Baby Dry Pants kan Dante vara igång hela dagen och sova torrt om natten.

Pampers Baby Dry Pants hittar du i närmsta matbutik och om du vill räkna ut hur många blöjor som går åt per dygn eller vilken storlek du behöver för just ditt barn så kan du göra det här (smart!)

    1. Jo, jag var ju med i deras vecka för vecka. Men det var ju 2 (!) år sedan och innan Dante kom dessutom. Så det samarbetet har ingenting att göra med vilka blöjor jag föredrar till min 2-åring ju 🙂 Älskar Baby dry pants, du borde testa om du har barn och inte redan gjort det! Mycket bra blöjor. Kram!

  1. Vilka fina bilder! Jag är gravid och längtar verkligen när jag ser den lilla ryggsäcken med alla grejerna inuti 🙂 Har ingen koll på blöjor men kommer testa dom här!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi