Frågor med Forni

Hej! En akut fråga till ”frågor med forni”.
Min pojkvän fyller 30 år nu i juli (en måndag..). Hur ska jag fira honom på bästa sätt? Vi båda jobbar den dagen men vill ändå göra hans dag speciell! Vad skulle du gjort?

Jag hade styrt upp en riktig supermiddag! Skaldjur och champagne hemma kanske? Eller göra egen pasta och bli tipsy på riktigt gott rödvin… eller femkamp på Grönan efter jobbet! Eller boka bord på ett ställe ni länge velat prova, gå dit och UNNA ER! Puss!

Hej, jätte tråkigt med ditt käke ;(.
Jag har oxå problem men får inte exakt den hjälpen jag behöver och vill ha…
Har fått remiss till bettfysliogen ( så dyrt, bara undersökningen sen alla kostnader som tillkommer på de ).
Vart gick du? Hur fick du hjälp?

Jag gick remiss via min tandläkare, så mitt förslag är att gå till din tandläkare och gå igenom dina problem. Ja, det är ju riktigt dyrt tyvärr. Min undersökning kostade ca 2500kr och sedan måste jag beställa en ny, tjockare bettskena för 5000kr (har redan lagt 4000kr på den jag har). Så fruktansvärt tråkiga kostnader. Men välmående framför allt ♥

Hej fina du! Tack för bästa bloggen! Vilken käkspecialist gick du till? Jag har haft käkproblem i åratal och testat typ allt. Botox funkade ett tag men tyvärr inte längre. Sååå tacksam för svar❤️

Jag fick remiss via min tandläkare till en specialist vid Sergels Torg praktikertjänst!

Hej Forni!

Jag älskar sättet som du beskriver stunder och känslor på. Hade varit så roligt om du hade kunnat göra ett inlägg med olika bilder och skriva vilken känsla du hade i kroppen när du tog bilden. Kanske inte de mest privata anledningarna till varför man mår skit osv, men allt annat? Ibland ser bilderna helt magiska ut, men man har ett humör som är piss. Eller tvärtom! Bilderna blir inte bra, men livet känns magiskt.

Vilken rolig och bra idé – det ska jag verkligen göra!

Träning 15-16 sen hämta Dantis <3

Va härligt att du mår bra och har en rolig vecka framför dig! Har en fråga! Jag börjar jobba heltid i höst efter ett år som mammaledig. Hur fasiken får du in träningen i ditt liv? Du som jobbar så mycket, plus prioriterar din tid med Dante högt. NÄÄÄR får du in träningen? Jag vete sjuttsingen när jag ska hinna träna. Vill ju hem till bebis efter jobb, å när han har somnat vid 19,30 känns det som en omöjlighet att gå till gymmet. Å kommer lixom alltid att prioritera att träffa vänner dom kvällar man kan vara borta på kvällen, då mina vänner är så viktiga för mig och ger mig så mycket energi. Hmm, undrar mest hur andra gör.
Hoppas du får en fantastisk tisdag!

Hej mitt gull! Jag kör lunchträning 2-3 gånger i veckan! Det är det som funkar bäst för mig. Sen har jag ett flexibelt jobb så ibland går jag mitt på eftermiddagen, typ vid 14-15, sen tillbaka till jobbet för att jobba klart. Men lunchträning tycker jag passar bäst så rekommenderar det starkt! Puss!

Hej! Jag och min man med två barn planerar en Sthlm-tripp i sommar. Har kollat på lite olika boenden, men så svårt vad som passar bäst med två barn på 4 & 7 år, har du tips på stadsdel? Vasastan? Gamla stan? City? Har du någon favvo? 🙂

Åh vad svårt! Jag hade kört Vasastan, Norrmalm, City eller Östermalm så att det blir nära att gå överallt. Hellre mitt i smeten så man slipper behöva gå för långa sträckor eller ta taxi med barn. Kanske At Six? Kram!

Hej Michaela, skriver till dig då jag vet att du samarbetat länge med Maria Nila länge samt har den nyansen på ditt hår som jag drömmer om, jag har efter 10 år som mörkhårig valt att bli ljusare till sommaren, är ljus i mig själv men har man tonat håret mörkbrunt var 8e vecka i 10 år är det svårt att få till de ljust direkt, har NU efter två vändor hos frisören blivit ljusare men fortfarande med väldigt varma toner, har du något tips på inpackning eller dylikt man kan sätta i får att få kallare toner i håret? fortf någorlunda mörk i botten avsiktligt men ljusare ner mot topparna å lite slingor och önskar dem i kallare toner, känns som du borde vara expert på vad som GÅR att göra tills man kan gå till frisören nästa gång, <3 Kram!

Kör Maria Nilas silverschampoo och balsam eller deras colour refresh i silver – den är grym! Den brukar jag ha i i typ 5-10 minuter när håret verkligen behöver en kalldusch. Kram!

Väskan! Omg! Var det den du pratade om och drömde om i ett tidigare inlägg? FANTASTISK! Grattis till ett kanonköp, om det är din (vilket jag hoppas, men fult att anta saker haha 😃)

Haha jag minns inte men JA det är min och jag köpte den faktiskt sommaren innan jag fick Dante, sen kom han och jag körde bara cross-over väskor så den hamnade lite i skymundan. Nu är den framme och kommer få följa med på många äventyr i sommar <3! Är så kär i den!

  1. Till dig som undrar över träningen! Min räddning var att morgonträna 1-2 ggr i veckan, och sen en gång på helgen. Morgonen var verkligen det enda tillfället som gavs ett tag.

  2. Hej Michaela! Jag har en fråga som du gärna får ta med i nästa “frågor med Forni”. Jag undrar hur ni samt era vänner med barn gör när ni umgås tillsammans för att det ska bli så bra som möjligt för både barn och vuxna? Vi har vårt första barn, bebis på 10 månader och vi har många vänner med barn i samma ålder eller lite äldre och vi har svårt att få till att ses i större grupper som vi gjorde mycket tidigare då det blir så kaos att ingen kan ha ett ordentligt samtal..

    Vi har vissa vänner som inte bryr sig om rutiner och utan problem kan rucka på barnens sovtider för att passa restaurangbesök eller liknande och sen vänner som är stenhårda med rutiner och inte vill ta sig utanför hemmet..
    Skulle verkligen vilja ha era tips och lärdomar! Brukar ni endast ses på dagarna när barnen är vakna? Ses ni ibland på kvällarna även om det krockar med barnens sovtider? tar ni ibland med Dante på middag på en kväll eller är ni alltid hemma hos er så att han kan somna i sin säng? eller har ni helst barnvakt om ni har middag med vänner?

    Vi har så svårt att få till något som passar både barn och vuxna..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi