Post-corona, midsommar och vin

Här kommer det – ett gäng favoritartiklar på FORNI för er som missat!

 

Vem är jag post-pandemi? 

En krönika skriven av mig som handlar, precis som rubriken lyder, om att veta vem man är eller att hitta sig själv efter pandemin. Det är förmodligen fler än jag som mötts av både väntade och oväntade insikter under den här pandemin och i den här artikeln lägger jag fram vad det är som just jag har insett under den här perioden.

7 ljudböcker alla borde lyssna på i sommar

Hörrni, nu räknar vi ner dagarna till semestern! I den här artikeln boostar vi semesterkänslan med 7 ljudböcker som alla borde lyssna på i sommar. För mig finns det inget som känns mer somrigt än att sätta i hörlurarna, luta huvudet tillbaka och njuta i solen.

Välj eteriska oljor i din hudvårdsrutin + såhär gör du en face workout

Hudvård och selfcare går hand i hand. Att vårda sitt yttre är för mig rogivande och en tid jag har när jag bara bryr mig och mig själv och mitt välmående. För att toppa den här känslan ännu mer så använder redaktionen mer än gärna eteriska oljor för att massera våra ansikten. Det hjälper dessutom mycket bra mot torr och stressad hud! Spana in i artikeln för att se hur du använder oljorna samt hur du utför en ordentlig ansiktsmassage.

5 outfits perfekta att bära på midsommar

Oavsett vad du ska göra på midsommar så behöver du en snygg outfit! I artikeln finns allt ifrån blommiga klänningar till shorts och kaxiga hattar. Spana in artikeln för att bli inspirerad till max!

Crash course: 10 av de vanligaste termerna inom vin

Att kunna prata samma språk som dom som kan vin på riktigt är en otrolig fördel. Det får dig både att framstå som mer kunnig än vad du kanske egentligen är, men det gör också att du faktiskt snappar upp och förstår vin bättre. In i artikeln för att lära er de vanligaste termerna inom vin!

  1. Kul med boktips inför sommaren, älskar Folk med ångest och Fredrik Backman, många tillfällen i boken med skratt men också gråt ❤️ Kan tipsa alla om Himmel över Alaska – Kristin Hannah, om fina naturmiljöer, våld i nära relation, kärlek, sorg, en av de bästa böckerna jag läst på länge, sträckläste!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi