Sommarens finaste sandal

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Flattered

Jag är så stolt över att ha designat en sandal som har blivit en klassiker. Den håller sommar efter sommar och passar verkligen till hela sommaren, inte bara en specifik semester. Utan du kan ha den på resan ner till Sydeuropa likväl som i skärgården eller när du jobbar i stan. Här ovan är en look som jag tror att man spontant inte tänker funkar till den här sandalen men som jag kör mycket. Alltså kontorsoutfit med sandal! Så sjukt fint, jag kör mycket vit skjorta, jeans och dessa men tycker de är så fina att matcha såhär också!

Michaela x Flattered finns om du klickar här och i tre olika färger: svart, beige och snake ♥

Om ni har några frågor om sandalerna kan ni ställa dem i kommentarsfältet, typ hur man matchar dem eller så. Om jag ville ha platta skor till en tillställning i sommar tycker jag exempelvis att de beiga är så fina med en tjusigare klänning! Och de i snake passar till allt och blir en fin kontrast till de gulligare looksen.

  1. Planerar ni att ta in dem med gulddetalj igen, för visst var den första versionen med guld istället för silver? Med några månaders mellanrum googlar jag sönder blocket, sellpy och andra säljsidor i hopp om att någon skulle sälja ett par med guld 🙁 ångrar djupt att jag inte unnade mig sandalerna när dom lanserades. Kram

  2. Tycker de är så snygga! Bra jobbat! Har två frågor, mer om passform iofs. Sitter de kvar bra på foten? Tänker eftersom det är så ”lite tyg” eller vad man ska säga. Och är sulan dämpad? Är så känslig mot för tunn sula. Är sugen på de beigea till bröllop i sommar!

  3. Älskar mina svarta! Det tog lite tid att gå in dem men det var de värt. Nu sitter de som ett andra skinn, tredje säsongen i rad! ☀️

  4. Såå otroligt fin du är, och skorna är superfina. Nu antar jag att det måste bli ett köp trots att jag är så kort och därför Sällan eller aldrig använder platta skor. Kram

  5. Så himla fina! Jag har två par 🙂 Vart kommer den vita skjortan ifrån på första bilden?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi