Torsdag

Men hallå förlåt! Så otrevligt att bara försvinna i tre dagar. Till mitt försvar så blev jag sköljd med en våg av jobb, allergichock, läkarbesök och så vardagspusslet ab som skulle omhändertas. Nu har allt absolut inte lugnat ner sig men jag har en timme på kontoret som jag ska nyttja till att 1. Säga hej till er och 2. Säga hej till min inkorg. Yey!

Hur mår ni?

Jag kom precis från ett läkarbesök hos en käkspecialist eftersom jag som ni vet haft problem med käke, huvudvärk, rygg och nacke i ca tusen år. Det visade sig att jag har en diskförflyttning i käken samt artros i käken :))) Heja min kropp! NOT! På något sätt känns det ändå skönt att veta att det aldrig kommer kunna bli HELT bra, men att allt jag gör ändå kan göra det lite bättre. Man får acceptera och göra det bästa av sina situationer.

Annars då? Jo, solen skiner, fåglarna kvittrar, balkongdörren står på vid gavel och igår hade jag och Dante topp mysigaste stunderna vi haft. Jag hämtade på föris och så gick vi på äventyr. Slutade upp med att handla picknick-middag på McDonalds och sen sätta oss och mysa i parken. Så märkligt ändå att känslan av att gå in på McDonalds och köpa middag kan bli en så fruktansvärt mysig upplevelse bara för att jag gör den med Dante. Han tyckte det var sååå festligt och tror att pommes frites är godis så han typ skrattade sig igenom hela middagen av lycka. Dante äter inte sötsaker/chips/bullar osv. för vi har känt att det har varit onödigt och försöker hålla det borta så länge som möjligt, men sen en tid tillbaka får han smaka pommes frites och det äääälskar han.

Herregud vad jag längtar tills vi har ett ställe utomlands och kan få känna sånt här lyckorus året om, som enkelheten i sommaren ger. Allt blir enklare med barn när det är varmt ute tycker jag! Har liksom ingenting emot att bara hänga omkring med Dante när det är så skönt ute och kan vara ute hur länge som helst. Jag önskar att jag var en ur och skur-förälder men det är jag inte. Däremot är jag lekig, äventyrlig och ger mycket utrymme för att upptäcka och vara nyfiken så länge som jag inte står och fryser i kolsvart mörker klockan halv tre efter föris i minusgrader.

Nog om det, nu är det dags för punkt 2 på agendan. Hörs sen!

  1. Hej fina du! Tack för bästa bloggen! Vilken käkspecialist gick du till? Jag har haft käkproblem i åratal och testat typ allt. Botox funkade ett tag men tyvärr inte längre. Sååå tacksam för svar❤️

  2. Hej, jätte tråkigt med ditt käke ;(.
    Jag har oxå problem men får inte exakt den hjälpen jag behöver och vill ha…
    Har fått remiss till bettfysliogen ( så dyrt, bara undersökningen sen alla kostnader som tillkommer på de ).
    Vart gick du? Hur fick du hjälp?

  3. Jag tror jag har samma problem som du, kan du inte ta upp detta med dina käkproblem i frågor med forni?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi