Frågor med Forni

Hej,

Vad jobbar din killes företag med? 🙂

Jag och Damon jobbar tillsammans! Vi båda är delägare och grundare av Baby Journey som han jobbar heltid med! Innan det här grundade han bland annat med ett företag som heter Probag samt var med och grundade Cure Media.

Hej! Kan du inte skriva mer om hur det är att jobba tillsammans? Jobbar D heltid för Baby Journey? Jag och min kille har ett jobbprojekt på g också men är lite nervös inför hur det kommer påverka relationen så vore fint att höra lite tips och råd, om du vill dela med dig. Stor kram!

Hej!

Yes, Damon och Timmy jobbar heltid och jag så mycket jag kan. För oss har det gått oväntat bra och jag tror att det ligger i att det är ett gemensamt projekt för oss, vi gör det på samma villkor med samma kärlek till bolaget. Det är lika mycket vårt och vi älskar Baby Journey lika högt vilket jag tror är en förutsättning. Sedan har vi extremt tydlig arbetsfördelning vilket också resulterar i att det alltid är klart vem som har sista veto om vi fastnar i ett beslut. Jag tror att alla stora saker man gör i sitt liv är chansningar, det är omöjligt att veta på förhand exakt hur bra man kommer trivas som sambos, föräldrar, gifta, affärpartners. Man får chansa om det känns rätt i magen och gå in med inställningen av att man ska göra allt man kan för att det ska funka om det känns svårt. Jag trivs sjukt bra med att jobba med Damon, hans passion för Baby Journey genomsyrar allt vi gör i bolaget och det påverkar mig också. Det är verkligen vår andra bebis!

För att komma med tre konkreta tips skulle jag säga:
1. Prata om arbetsfördelning och områden innan så det blir tydligt vem som ansvarar för vad
2. Utvärdera och känn efter med tidens gång så att ni kan styra om så fort ni börjar känna att något skaver
3. Skippa det där om att inte prata jobb hemma. Det är svinkul att prata jobb när man älskar det man gör! Snacka loss, dröm stort, ha kul med ert projekt

Puss!

Jag, Damon, Daniel och Dante på middag i Sydafrika där vi var tillsammans i 16 dagar 🙂 

Jag har lite panik inför sommaren. Jag har i hela mitt liv i princip varit i ett förhållande som tog slut för exakt ett år sedan och därför varit mycket med honom och rest mycket med honom, ibland ihop med vänner. När jag blev singel var min bästa vän det också så vi gjorde mycket ihop. Nu har hon träffat en kille och umgås väldigt mycket med honom, vill resa med honom osv vilket jag förstår. Är dessutom jätteglad för hennes skull och unnar henne allt gott i livet! Dock – alla mina vänner är i relationer och jag vet faktiskt inte riktigt vilka jag ska hänga massor med, resa med, åka till en rolig fest som nån kille bjöd in till med. Hur hittar man nya vänner när man är närmare 30? Hur hade du gjort i min situation Forni? 🥰

Hej snäckan,

Jag förstår att det kan kännas knepigt! Om jag var du skulle jag slänga ut en kompisannons i typ Heja Livet eller liknande grupp. Jag är övertygad om att det finns massa svinsköna singeltjejer som är över 30 och som gäääärna åker på äventyr med någon annan singeltjej! Om sånt känns läskigt eller ovant hade jag frågat mina kompispar om jag får följa med någon av dem på en resa. Vi har rest mycket med singelkompisar och de är alltid välkomna (om vi inte ska på typ en romantisk weekend såklart, haha).

Puss!

Hur ofta går du till frissan? 😊 jag har lika mörkt hår som dig och önskar också ljusa upp det nämligen 🙂

Jag går ungefär var 10:e vecka för att göra det kallare och fixa utväxten!

Precis lagom med sås☺️
En fråga, var är lamporna på balkongräcket ifrån? Kanske jag som ser fel men det ser ut som ni antingen gömt sladden jäkligt snyggt eller är det lampor som sitter ”en & en”?

Våra lampor på balkongen är från Granit, sååå bra investering som vi haft i flera år. De sitter ihop och så har vi gömt sladden med bultband längst med räcket. Puss!

Åh var är servetterna ifrån? De med små gula ..citroner(?) ? SÅ fina 😀

De är från Zara Home!

Tänker du amma nästa bebis (om det går)? Minns att du skrev att du inte gillade det?
För mig gick det inte.
Kämpade med delamning i 6 veckor sedan la jag ner. Och vet inte om jag ens vill försöka med nästa… gjorde så ont i själen att det inte gick och mår fortfarande dåligt 7 månader senare över det…

Om du känner så tycker jag helt enkelt att du ska gå in med inställningen att inte amma nästa bebis och sen om du känner att du vill – go ahead! Det är din kropp och du gör det som känns bäst för dig. Jag ammade i 4 månader och såhär i efterhand ångrar jag att jag inte slutade tidigare då det inte funkade för oss. Min och Dantes relation växte massor när jag slutade amma så det där med att amning = närhet behöver inte alls stämma för alla mammor och bebisar. För oss var amningen komplicerad och vi både slappnade av och hade bättre matstunder som sammansvetsade oss när de inte var kopplade till amning. Det var först när en tjejkompis smsade mig och skrev typ “Du behöver inte amma, du är inte en sämre mamma för att du inte ammat, gör det som är bäst för er” som jag faktiskt tog steget. Jag vet inte om jag kommer amma nästa barn, jag kommer försöka för alla barn är olika men om det inte känns bra kommer jag släppa pressen och mata på annat sätt. Stor kram!

  1. Tips till dig som skrev frågan om att hitta nya vänner, gå med i Facebook-gruppen friendcation. Så bra grupp om man vill hitta nya vänner! 😍

  2. Hej! Måste tipsa apropå ditt inlägg om bröllop:
    Monte Isola! En ö i Iseosjön i norra Italien. Googla! Det vackraste stället som finns att gifta sig på tror jag <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi