WEEKLY PLANS

Hello cuties,

Hur mår ni?

Jag känner livet i mig och sitter och myser på kontoret. William och hans kollega ska sitta hos oss tillfälligt under sommaren och jag är så glad över det för William har den bästa energin jag vet och jag blir lycklig över att ha honom nära! Planerar att ha många aw’s och balkonghäng här under sommaren.

Annars vandrar min hjärna mest iväg till olika outfits, jag tror det är den här jobbiga våren som gör att jag bara vill tänka lätta tankar om kläder och smink och huruvida jag ska spraytana mig eller inte. Vad brukar er hjärna tänka på när det varit lite jobbigt? Jag tänker mycket på mat och Dante också för då känns allt lättare.

Idag känns ingenting jobbigt dock, bara sprudlande och jag är taggad på en rolig vecka!

Veckans utmaning: Inte svettas ihjäl, inte få skavsår, orka träna, få i mig mycket vatten och hinna med alla mina 711 möten!
Veckans förväntning: Riktigt peppad på helgen och längtar redan dit!!
Veckans ångestpuck: Ångest finns ej i mig just nu.
Det här ser jag fram emot i veckan: Ska på ett par härliga events, plåta roliga saker, träffa spännande människor och njuuuuta
Veckans blogginlägg: Helgen i bilder, frågor med forni och det där inlägget med mina sommarväskor kanske?
Måndagens tacksamhetstanke: Min energi styr min omgivning. När jag ger kärlek känner jag att jag får tillbaka. Det är en härlig känsla.


Foto

  1. Hej! Jag och min man med två barn planerar en Sthlm-tripp i sommar. Har kollat på lite olika boenden, men så svårt vad som passar bäst med två barn på 4 & 7 år, har du tips på stadsdel? Vasastan? Gamla stan? City? Har du någon favvo? 🙂

  2. Va härligt att du mår bra och har en rolig vecka framför dig! Har en fråga! Jag börjar jobba heltid i höst efter ett år som mammaledig. Hur fasiken får du in träningen i ditt liv? Du som jobbar så mycket, plus prioriterar din tid med Dante högt. NÄÄÄR får du in träningen? Jag vete sjuttsingen när jag ska hinna träna. Vill ju hem till bebis efter jobb, å när han har somnat vid 19,30 känns det som en omöjlighet att gå till gymmet. Å kommer lixom alltid att prioritera att träffa vänner dom kvällar man kan vara borta på kvällen, då mina vänner är så viktiga för mig och ger mig så mycket energi. Hmm, undrar mest hur andra gör.
    Hoppas du får en fantastisk tisdag!

  3. Förstår verkligen vad du menar! När jag vill skingra jobbiga tankar eller inte mår riktigt bra så scrollar jag på Pinterest. Där kollar jag på gulliga djur, mat/recept och inredning. Och så fönstershoppar jag kläder fast på nätet då. Igår kväll kom jag hem från sjukhuset efter operation och kunde lätt ha köpt hem typ 100 plagg haha (var lite hög på morfin mm hehe…) men höll mig till att fönstershoppa som tur var. Det roliga var att jag bara kollade på oversize/luftiga kläder för i min förvirrade postoperations-hjärna skulle jag from nu alltid ha hemska operationssår på magen o aldrig mer vilja ha ett tajt plagg på mig 😅 (Såg idag att vissa av klänningarna jag lagt i varukorgen var direkt fula tom haha, men ser absolut sköna ut… 🙈)

  4. Hej Forni!

    Jag älskar sättet som du beskriver stunder och känslor på. Hade varit så roligt om du hade kunnat göra ett inlägg med olika bilder och skriva vilken känsla du hade i kroppen när du tog bilden. Kanske inte de mest privata anledningarna till varför man mår skit osv, men allt annat? Ibland ser bilderna helt magiska ut, men man har ett humör som är piss. Eller tvärtom! Bilderna blir inte bra, men livet känns magiskt.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi