Vi ska ju faktiskt gifta oss!

I en enda stor virvelvind av sömnlösa nätter, lansering av Baby Journey och ett helt liv som sveper förbi glömde vi på något sätt bort att vi faktiskt förlovade oss. I september 2019 när Dante var sex veckor gammal gick Damon ner på knä en helt vanlig måndag i sovrummet med den vackraste diamanten jag någonsin sett. Såhär i efterhand var det där frieriet det bästa som hade kunnat hända mig, för bland spyor och sömnbrist kunde jag fantisera loss om vårt bröllop jag alltid vetat om att vi kommer ha men som plötsligt kom ännu närmre. Jag och Damon har pratat om vårt bröllop i flera år men varit överens om att vi verkligen ville ha barn innan bröllop. Sen kom livet emellan, så som det är, barn går inte att planera och inte pandemier heller för den delen. Så bröllop kommer det att bli – exakt när vet ingen.

Men jesus lord in heaven vad jag längtar. Jag älskar att dagdrömma om vårt bröllop och vi har så många idéer om vad vi vill göra. Jag har heller ingen brådska med själva giftermålet för jag älskar att få fantisera fritt om det. Ena dagen gifter vi oss här i Stockholm med en fest som får vår förlovningsfest att blekna (okej det är typ inte möjligt, haha!). Eller så gör vi drömbröllopet i Italien. Kanske går jag mot altaret i en solnedgång på Mykonos. Oavsett vilken väg vårt bröllop tar vet jag att det kommer bli den bästa dagen ever för vi kommer vara omringade av alla vi älskar och framför allt: vi får fira vår kärlek. Vi får fira allt stort vi har tagit oss igenom och allt gigantiskt som ligger framför oss. Jag är så ödmjuk inför relationer och så förundrad över hur man kan välja någon år efter år efter år. Den bästa man vet.


Foto

Jag älskar det här, att gå mot sin egna vigsel i ett hav av blommor. Jag vet inte men jag har alltid haft en bild av att jag ska vara barfota på min vigsel. Tror det betyder att jag vill vara i en miljö som är varm och avslappnad.


Foto

Alla dessa klänningar som finns, så vackra och speciella, går det att välja bara en? Inte en chans. Jag vill nog ha fyra. Och helst att alla är lite speciella på något sätt. Eller en enkel i siden, en tajt i spets, en extravagant med puff, en mönstrad – alltså fyra helt olika typer.

Det får gärna kännas som en saga när vi gifter oss. Så vackert så att det gör ont i ögonen. Men det får absolut inte vara stelt! Det måste kännas varmt. Vår kärlek till varandra och våra gäster gör bröllopet, inte blommor och servetter. Kärlek, kärlek, käääärlek.


Foto

Ett bröllop på stranden på Mykonos? Tanken har slagit oss, ja, det har den. Mykonos är ändå en av våra favoritplatser på jorden. Att ha bröllopsfesten på en beach club vid havet, kan faktiskt inte tänka mig något roligare.

Foto

Ledorden får bli: varmt, vackert, avslappnat, roligt, kärleksfullt, festligt. I fyra olika klänningar, med alla jag älskar och den jag älskar mest av allt rakt framför mig. Abso-fucking-lutely.

Vill du läsa om frieriet? Klicka här!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi