Mors dag, tacksamhet och en tripp till Torpedverkstan

Min lördag började med att jag fick hem världens ljuvligaste mors dag-bud från Jack & Juno som gör så fina produkter till barn!

I budet låg nybakta scones så jag gick loss på en gång!

På eftermiddagen hade jag bjudit in Dante, mamma och pappa på mors dag-lunch för att fira världens bästa mamma och mormor!

Det var världens bästa lunch. Jag åt stekt strömming och mina föräldrar åt vit sparris och råraka. Dante åt vispat smör. Vädret var allt man önskade sig och stämningen på topp.

Efter lunchen hängde vi runt på Skeppsholmen, kollade på konst och vilade i gräset.

På kvällen blev det hämtmat från Eatnam till middag!

I söndags firade vi Mors dag hos Damons mamma på förmiddagen med tårta och kaffe. På eftermiddagen fick jag välja aktivitet och då valde jag lunch vi tre på Torpedverkstan! Mycket bra utomhuskrog. Vi började med räkcoctail och friterad bläckfisk med ett glas iskallt vitt vin mmm.

För mig handlar mors dag om tacksamhet. Tacksam över min egen fantastiska mamma samt uppdraget att vara Dantes mamma. När jag ser den här bilden blir jag lycklig hela vägen in i benmärgen. Vi tillhör varandra ♥

Till varmrätt åt jag en mycket smarrig råbiff!

Och på vägen hem såg vi en brandbil köra vilket var helgens höjdpunkt för en av oss.

Tack livet.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi