Garba, bakverk och sommarens sandaler

När jag gick till jobbet i fredags morse var en tjej ute och gick med sin häst. Hej lille hästen.

Matchande set med topp och kjol från Adoore, sandaler från Flattered

Jag tittade på Linda i fredags och sa att nä, ska vi inte bara gå ut och äta en riktigt härlig lunch? Jo det ska vi svarade hon och en halvtimme senare placerade vi våra små rumpor på varsin stol på Garba!

En meny som vi botaniserade loss på och två nya smycken för sommargarderoben från Juliaidas. Säkert 80% av allt jag shoppar har jag fått inspiration från på sociala medier. Det här märket hittade jag hos Bianca, svepte upp och en kvart senare hade jag klickat hem världens finaste sommarsmycken!

Skål!

Vi var hungriga och tog in massa rätter att dela på. Sparris, löjrom, ostron, chicken wings mmm…

Och så bakverk förstås, varför går man annars till Garba?

En tårtbit kanske…

Eller ett par sandaler? Mina sandaler från Flattered har ju kommit i ett nytt mönster för säsongen! I LOVE THEM! De finns i svart och beiget också och är världens bästa sandalinvestering, här hittar ni dem!

När vi flyttar hade jag velat ta inspiration från den här restaurangen till vår nästa lägenhet. För att liksom få in färg men på ett genomtänkt sätt så att mina och Damons olika stilar kan mötas (ni vet ju att vi har haft lite svårt för det genom åren, haha!)

På kontoret fikade vi, drack bubbel och fotade ett samarbete.

Sen kollade jag på The Bold Type som jag snart har sett fyra säsonger av, buhu, snart är den slut, min lättsamma fantastiska serie!

Och det var den superfredagen i livet. Resten av helgen får ni se snart, nu ska jag gå och köpa lunch. Puss!

  1. Tips, se the Fosters och Good Trouble (spin-off på den första) om du inte redan sett dem. Också lättsamma och härliga!

  2. Väskan! Omg! Var det den du pratade om och drömde om i ett tidigare inlägg? FANTASTISK! Grattis till ett kanonköp, om det är din (vilket jag hoppas, men fult att anta saker haha 😃)

  3. Hej Michaela, skriver till dig då jag vet att du samarbetat länge med Maria Nila länge samt har den nyansen på ditt hår som jag drömmer om, jag har efter 10 år som mörkhårig valt att bli ljusare till sommaren, är ljus i mig själv men har man tonat håret mörkbrunt var 8e vecka i 10 år är det svårt att få till de ljust direkt, har NU eftter två vändor hos frisören blivit ljusare men fortfarande med väldigt varma toner, har du något tips på inpackning eller dylikt man kan sätta i får att få kallare toner i håret? fortf någorlunda mörk i botten avsiktligt men ljusare ner mot topparna å lite slingor och önskar dem i kallare toner, känns som du borde vara expert på vad som GÅR att göra tills man kan gå till frisören nästa gång, <3 Kram!

  4. Ååh älskade the bold type typ första säsongen, men sen blev den så sjukt PK hahaha fortfarande enjoyable såklart!

  5. Åh, kan inte du beskriva din VS. Damons inredningsstil. Det roligaste blogginlägg jag läst är ju när du jämförde era matvanor. Ser fortfarande framför mig hur han äter en påse grönkål stående vid diskbänken 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi