Tre outfits för varmare dagar

Blogginlägget innehåller annonslänkar

HEJ!

Hur mår ni denna soliga tisdag? Jag har jobbat hemifrån idag vilket var välbehövligt. Mest för att jag kunde ta emot en stor beställning från Mathem och förbereda middagen för ikväll samt ett par middagar åt lilleman. Det blev karamelliserad lax med kokosris, får se om det går hem… troligtvis lär han be om köttbullar haha.

Precis som resten av landet är jag alldeles pirrig över det fina vädret och plötsligt känns begreppet att klä på sig som något roligt och inte tidskrävande igen! Jag är så taggad på kläder och looks och få känna mig lite fin. Dessutom insåg jag att jag kan ha alla mina väskor igen, jag har bara haft mina crossover-väskor senaste somrarna eftersom jag var gravid samt mammaledig men nu kan jag faktiskt rasta de lite mer opraktiska väskorna också. Ska jag göra ett inlägg om mina sommarväskor kanske?

Well well. Jag ska springa och träna, men har satt ihop tre finfina looks för varmare dagar åt er. Puss!

 

Keps / Skor / KlänningVäska

Solglasögon / ShortsBlusSkor

Bustier / Skor / Solglasögon / Kjol

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi