WEEKLY PLANS

Nämen hallå snäckor,

Hur mår ni?

Jag sitter på kontoret, äter en falafelsallad och har avslutat veckans teammöten med FORNI och Baby Journey som varje måndagsförmiddag. När jag har ätit upp min sallad ska jag ringa till en ny samarbetspartner som vi ska göra roliga saker med framöver och så står ett svettigt träningspass på schemat. Vår TV och utemöbler har kommit till kontoret och nu är det inte mycket kvar som saknas… några grejer från Gubi som har fastnat i leverans pga pandemin, gardiner och några lampor bara. Mmm blir så fint här på kontoret!

Annars har jag en härlig vecka framöver med roliga aktiviteter på jobbet och befinner mig på en bra plats just nu både på jobbet och privat. Jag har haft en mindre bra vår av olika anledningar men känner äntligen att det känns bättre och förra veckan var helt fantastiskt härlig. Och när man får solsken efter regn, ja ni vet ju, jävlar vad man uppskattar solen då. Full on njutning.

Tack för alla grymma bloggtips förresten, nu är min lista påfylld med sååå härliga bloggar thanks to you!

Veckans utmaning: Jag har en stor kampanj med kort deadline som ska styras upp och landa i perfektion har jag bestämt, så nu är det fullt fokus!
Veckans förväntning: Eftersom det ska bli riktig sommarvärme hela veckan ska jag klä upp mig, plocka fram sommarklänningarna och göra härliga saker!
Veckans ångestpuck: Min tråkiga to do-list som jag bestämt att jag ska ta tag i denna vecka. Förnya mina minipiller, kopiera upp nycklar, betala fakturor… sånt tråkigt.
Det här ser jag fram emot i veckan: Spela in FORNI Morgonshow på fredag! Heldagsfotografering på torsdag! Nya tavlor till kontoret kommer! Ska signera avtal med vår nya kollega!
Veckans blogginlägg: Bröllopsinlägget, nu kommer det, jag har bestämt mig!
Måndagens tacksamhetstanke: Igår var det Mors dag och jag känner mig enormt tacksam över att få vara Dantes mamma ♥


Foto

Målbild för veckan: uteservering, fin klänning, stora örhängen, sol

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi