Frågor med Forni

Hej Michaela!
Jag tror jag ska dö.
Har blivit dumpad igen.
Blev dumpad för 2 år sedan av min dåvarande kille från en dag till en annan där han sa att han inte hade de rätta känslorna för mig. Vi hade då varit ihop i ca 7 månader.
Det tog evigheter att komma över då det var som en chock, för jag visste inte att vi hade det dåligt. Nu har samma sak hänt igen. Dumpad pga att han inte känner för mig. Vi hade också varit ihop i ca 8 mån. På alla hemsidor man läser så står det att man ska fundera över vad man själv bidrog med för att relationen tog slut och vad man kan göra bättre till nästa gång. Men VAD kan man göra bättre när den andra tappat känslor? Jag vet inte ens vad jag har gjort för fel eller vad jag skulle gjort annorlunda? Det måste vara något fel på mig eller att jag är dryg, klängig eller nått för nu har detta hänt 2 ggr på liknande vis och jag orkar inte mer. Jag är livrädd för att träffa någon igen och min självkänsla = 0.
Du brukar vara klok. Hur har du tänk när någon sagt att de tappat känslor för dig och hur skuldbelägger man inte sig själv eller hur vet man vad man ska göra annorlunda? Jag verkar inte klara av att behålla en kille hur jag än gör.

Hej fina du!

Det här handlar ju inte om att du inte kan behålla en kille. Det här är två killar som det har blivit såhär med. Två killar av alla miljoners killar som finns tillgängliga där ute. Så jag vet att det inte är något fel på dig, ni var bara inte en perfect match verkar det som.

Om jag var du skulle jag försöka jobba på min självkänsla oberoende av vad killar tycker om dig. Jag har blivit avvisad och bortvald flera gånger av olika killar i mitt liv och det har ju varit förjävligt men jag har alltid vetat om till 100% att då finns det någon annan för mig där ute som inte väljer bort mig.

Lita på att du är fantastisk och värd att älska. Börja med att jobba upp din självkärlek först, extra bra tillfälle att göra det nu, så står du på kärleksfulla egna ben när det är dags att träffa personen i ditt liv sen.

Puss!

Kommer det något bröllopsinlägg? Så peppad på det!<3

Ja! Men jag råkade stänga ner alla flikar och så blev jag irriterad så hamnade det på to do’n… men den kommer!

Vad har ni för bilbarnstol? Vi måste skaffa stol nummer två och har inte heller egen bil. Så svårt vilken man ska välja? Vill ju såklart ha en som är säker men också smidig att montera (om nu någon är det…). Är ni nöjda med den ni har?
Kram och tack för fin blogg!

Vi har den här! Smidig? Absolut inte. Men jag frågade mina tjejkompisar som gör mycket research och har stenkoll och dom sa att alla bakåtvända bilbarnsstolar som inte har isofix och sitter fast i en och samma bil är jobbiga att hantera. Så det är bara att bita i det sura äpplet… När man väl fått in snitsen tar det bara ett par minuter att installera den i taxin etc. – men det är ju jobbigare än ett babyskydd!

Hej! Läser din blogg sedan några år och älskar din stil, både kläd- och inredningsmässigt. Undrar nu var du får dina naglar fixade? Tack för en härlig blogg! Kram!

Men vad glad jag blir – tack för dina varma ord! Jag har fixat dem hos samma person i över tio års tid och hon har faktiskt vunnit SM i nagelteknik! Emilia heter hon och du kan boka henne här. Finns INGEN som hon!

Har du körkort?

Yes, tog det när jag var 24!

Oj vad spännande och bra att ni inte ”smyger” när han sover, det gör verkligen vi! Men vet egentligen inte om hon vaknar lätt, är mer ärrad av att hon sovit så dåligt i typ 1.5 år så vill ju aldrig riskera att väcka. Men låter ju väldigt härligt om man kan släppa på det.
Känner ni att Dante sover såpass djupt att ni inte behöver smyga, eller har det varit en del av sömnträningen att inte göra det?

Det var en del av sömnträningen: att påminna barnet om att flocken (alltså ens föräldrar i detta fall 🙂 är precis utanför dörren och att det därmed är tryggt att somna själv. Det har funkar superbra för Dante och om han vaknar på kvällen räcker det ofta med att jag ställer mig och diskar så somnar han om igen när han hör oss prata, fixa och dona. Så skönt att slippa smygandet som var en stor del av vårt liv innan!

Vart kommer randiga tröjan ifrån? SÅ FIN(!!)

Stylein, unnade mig den för att fira lyckad sömnträning och oj vad jag har använt den mycket!

Hej! Är nyfiken på hur det gått för er efter sömnträningen, sover Dante fortfarande hela nätter? Det låter ju onekligen så på ditt inlägg (håller tummarna). Ha en fin vecka!

Ja! Det gör han! Helt otroligt va? Herregud jag hade betalat alla pengar i världen för Hannas hjälp såhär i efterhand. Vårt välmående har blivit ca 5000% bättre! Han vaknar såklart om han är törstig eller sjuk och så, men det är inte galna nätter som det har varit tidigare. Utan vi sover ”normalt”, vaknar utvilade och är på väldigt mycket bättre humör.

Har du inte alltid pratat om att du är introvert?

Jag har ju funderat mycket kring om jag är social introvert eller om jag är extrovert och i perioder har jag känt mig väldigt introvert då jag har mått dåligt över sociala sammanhang. När Corona kom och vi blev isolerade mådde jag väldigt dåligt av det och insåg att jag är extrovert men nog har trott att jag har varit mer introvert, men det egentligen har handlat om att jag har blivit utsatt för alldeles för mycket sociala sammanhang (och de ansvar som kommer med dem). Jag har överdoserat det sociala rummet och det mår ingen bra av. Nu när jag har underdoserat det mår jag inte bra heller vilket får mig att känna mig mer extrovert än vad jag tidigare trott att jag har varit.

Sen kan man ju förändras genom åren – och i perioder – det gör i alla fall jag!

  1. Tänker också att fler saker spelar in och inte måste vara svart eller vitt? Introvert vs extrovert handlar väl mkt om var man samlar energi? Jag får massor av energi av att vara med mina vänner men är också högkänslig så blir också trött av många sociala sammanhang i rad. Behöver väl inte vara konstigare än så 🙂

  2. Så glad att ni får sova! Unnar alla föräldrar det 🙂 vi har också gjort en liten sömnträning med vår 11-månaders och hoppas det lossnar snart.

  3. Hej! En för nästa frågor med Forni! Kan du snälla inte tips om snygga weekend bags? Kanske inte Louis Vitton (även fast det varit drömmen) lite mer budgetvänliga men snygga för sommarens weekends! Tack för en fantastisk blogg <3

  4. Men introvert/extrovert är inte svartvitt, det är mer som en skala från extremt introvert till extremt extrovert. De flesta är nånstans i mitten och sedan kan man röra sig lite på den skalan i olika situationer och sammanhang.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi