8 looks att erövra efter medaljongsjukan

Två månader med medaljongsjukan lider mot sitt slut och snart kan jag ha på mig vad jag vill igen! För er som har missat så fick jag alltså medaljongsjukan för två månader sen ungefär, det är som en tillfällig psoriasis och det har kliat, varit klåda och jobbigt. Jag har levt i mina sidenblusar för de är de enda som varit sköna mot huden men nu börjar det bli bättre och snart kan jag botanisera loss bland outfits igen!

Här är lite looks jag har pinnat senaste veckorna och tänker inspireras av:


Foto

Det här setet har allt? Så smickrande för figuren, älskar de stora prickarna och volangerna. Det är ett typiskt sånt set som är snyggt på alla också. Åh så fint.


Foto

Helrosa, smårutig skjorta utan ärmar, stort diadem. Det här känns som en look i Italien på 70-talet, jag vill sätta på mig den och aldrig ta den av mig.


Foto

Ord överflödiga över dessa kvinnor? Dör för dem.

Foto

Färgskalan är ju right up my alley. Men också… toppen. Vad hände där egentligen? Den är ju i perfektion. Ååååh vill ha den till ett par liknande byxor, min Fendi Peek-a-boo och stoooora solglasögon.

Foto

Den här klänningen är genomskinlig och ser typ ut att stickas, alltså min värsta mardröm just nu, men när jag är solbränd och min hud inte kliar längre, då vill jag strosa ner till en beach club på rivieran med den här och mina 14 livvakter och min bästis valfri fransk supermodell.

Foto

Okej flip flopsen är ej min stil (men absolut Lindas som är mycket trendigare (och yngre) än vad jag är haha!)  men resten av looken, färgskalan, känslan. Mmm.

Foto

Jag lovar att aldrig mer önska mig något om jag bara får den här tröjan och de här byxorna som ser ut att ha maskar eller marijuanaplantor på eller vad det nu är? Men dör för dem?

Foto

Reminder: jag måste börja matcha med mina tjejkompisar mer. Eller mina kollegor. Linda are u with me? Älskar kombon stor, stickad tröja med kjol!!

  1. Så härliga outfits! Blir så taggad på att få klä upp sig! Men har också en fråga till Fråga Forni! Du har ju de fantastiska Y-stolarna och jag går själv och suktar efter dessa. Har även en liten femmånaders bebis hemma och min man är lite skeptisk till kombinationen bebis och dyr stol.. hur fungerar det hos er? och har ni tagit till några åtgärder för att skydda stolarna mot diverse olyckor som kommer med de små<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi