Perfekt godis, heldag med vänner och jobbsöndag

Hej fredag eftermiddag!

Helgen började med att jag mötte upp Sofia på Diplomat och drack ett glas rosé. Jag satt med solglasögon och keps som en riktig Hollywood-celeb på grund av mina ögon och kände mig riktigt töntig haha. Men trevligt var det!

När jag kom hem hällde jag upp en liten skål med chips och ett litet glas med rödvin.

Sen blev det minipizza till middag och finalen av Masked Singer!

Här är min perfekta godisskål till fredagsmyset.

I lördags såg frukosten ut såhär, som den allt som oftast gör. Brödbitar som kastas omkring, halvätna gurkor och mjölk som spills. Frukost är ju heligt för mig och jag kan absolut sakna de lugna frukostarna som fanns pre-kids men halvätna brödbitar går också bra 🙂

Vi åkte till Steffi och Jonas för att hänga. Det var ösregn när vi kom men från ingenstans kom solen och så blev det såhär härligt!

Fem barn på plats från fyra månader till tre år. Fullt ös med andra ord!

Som jag skrev i månadsuppdateringen med Dante kan han vara lite försiktig av sig men efter ett tag släpper det och han släpper in. Så fint när han och Lykke liksom gick iväg och lekte? Är det så livet med större barn är? Vilken grej.

Vi åt massa grillad mat, njöt av solen, pratade om allt och inget, lekte med barnen och hade världens härligaste lördag.

I söndags åt vi pannkakor till frukost som sig bör.

Sen ville Damons föräldrar hänga med Dante hela dagen så de hämtade honom tidigt vilket gjorde att vi helt plötsligt hade en hel söndag för oss själva? Så vi jobbade på morgonen och sen mötte jag upp Emma för en promenad runt Djurgården med korvpaus på mitten. Djurgården är så vackert just nu! På vägen hem handlade jag och sen jobbade jag lite till.

På kvällen blev det komedi och äppelpaj med såååås.

Jag skrev det på instagram men jag skriver det här också: ja, jag är tacksam över mitt fantastiska liv, som fan! Men det är också massa saker som händer i mitt liv som är jobbiga och som jag inte kan dela med mig av. En bild kan vara tagen i en riktigt härlig stund men kom ihåg att alla har sitt skit i sina liv som man dealar med ♥

    1. Custommade! Så galet bra investering, har använt den mest av alla mina jackor sen Dante kom!

  1. Vill bara säga att jag älskar det här inlägget! Så mysigt och naturligt, ofiltrerat helt enkelt<3

    1. Åh tack! Vill att mina inlägg om mitt liv ska kännas precis så och fixar ju aldrig till bilderna för att det ska kännas som taget ur sin riktiga stund <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi