WEEKLY PLANS

Vad händer för er när ni får tid till vila? Vad tänker ni på när ni inte måste tänka på allt som ska göras, vilket håll dras ni åt när ni får fantisera fritt, vad inspireras ni av när ni får gå var ni vill för inspiration?

Jag har haft en del issues med stress under den här våren och har insett att en stor del av det hänger ihop med att jag numera sover som en normal person. Det satt så jävla mycket spänningar i min kropp som nu faller som korthus. Spänningarna är medaljongsjukan, ryggproblemen, ångestattackerna, käkarna som gått i lås. Jag hamnade i en ny period, den där jag fortfarande är mamma men inte längre kan skylla på mina sömnproblem. Om jag och Damon bråkar kan jag inte skylla det på att vi inte sover, om jag äter godis till frukost kan jag inte skylla det på en dålig natt, när jag gör bort mig på jobbet kan jag inte skylla det på enorm sömnbrist. Det är som att hela mitt system har tryckt på re-set den här våren och nu ska jag få programmera om mig själv på nytt när korthuset fallit och jag kan bygga nytt.

Jag har verkligen tagit det här på allvar och släppt på en hel del krav jag har på mig själv. Jag har lutat mig tillbaka, sovit mina åtta timmar och känt hur min hjärna börjar vakna till liv efter vilan.

Så när jag sitter här en måndag på kontoret, utvilad, vad känner jag då?

Att jag vill skriva mer. Att jag har så mycket jag vill säga som jag alltid är för stressad för att förmedla. Att jag vill skapa innehåll som gör skillnad. Att jag vill kunna hjälpa andra kvinnor med mina berättelser. Att jag vill inspirera andra till att maxa sina liv och våga drömma stort.

Så den här veckan ska jag ägna åt allt det som väcks inom mig när jag får vila. Skrivandet! Som jag älskar det ♥

Veckans utmaning: Jag och Linda ska fota content på fredag och jag vill att vi utmanar oss lite i det grafiska så det får bli veckans utmaning. Eftersom jag älskar text kan jag bli bekväm med bild men bilder och rörligt kan hjälpa till att förstärka texter så därför är de lika viktiga!
Veckans förväntning: På torsdag ska vi spela in säsongens sista Den lilla gravidresan på Baby Journey och temat är: vad händer med parrelationen efter barn? Ett tema som står mig nära hjärtat, haha, så jag ser fram emot ett spännande samtal.
Veckans ångestpuck: Mina ögon svider av operationen men på toppen av det så har jag pollenallergi sänd direkt från helvetet så går igenom något sorts breakdown just nu :)))
Det här ser jag fram emot i veckan: Skriva, fota, spela in Den lilla gravidresan, flera möten med underbara samarbetspartners, middag med kompisar.
Veckans blogginlägg: Nej men nu börjar min lista med roliga inlägg jag vill skriva bli så lång så nu jäklar ska den börja prickas av! Så förutom någon inspirationsbomb ska jag även svara på era frågor om ögonoperationen samt en Frågor med Forni för det var någon vecka sedan.
Måndagens tacksamhetstanke: Jag älskar mitt hem. Nu när våren har kommit på riktigt, balkongdörren ständigt står på glänt och solen lyser in blir jag nykär i vår lägenhet. Jag älskar att möta havet när jag kommer ut på gatan, se hur innergården börjar blomma och möta alla grannar på balkongerna efter jobbet. Tacksam för att jag får bo såhär härligt.

  1. Hej! Är nyfiken på hur det gått för er efter sömnträningen, sover Dante fortfarande hela nätter? Det låter ju onekligen så på ditt inlägg (håller tummarna). Ha en fin vecka!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi