Vad är egentligen hypen med Ryvelle?

Glad söndag!

Dante har en heldag med sin farmor och farfar idag så han skuttade precis härifrån efter att ha ätit pannkakor och druckit grön juice i mängder. Världens leende på läpparna eftersom en dag med farmor och farfar är lika roligt som Gröna Lund för honom. Jag och Damon har en del jobb att ta ikapp så vi ska sätta oss med några projekt nu och sen ska jag unna mig en ordentlig dos egentid. En promenad runt Djurgården, handla blommor, laga något gott till lunch och mysa ner mig i soffan med The Bold Type som jag är helt besatt av för tillfället… fyra säsonger gick i ett svep (så snabbt som en fullbokad småbarnmamma kan få i sig en serie i alla fall).

Att jobba med sin kille är ju i allra högsta grad en speciell sak men det funkar faktiskt sjukt bra eftersom vi i slutändan har precis samma mål i allt vi gör = att det ska bli så bra som möjligt för Baby Journey. Vår kärlek för Baby Journey är enorm och den passionen smittar faktiskt av sig på vårt förhållande, så det behöver inte bara vara skitsvårt att starta bolag med sin partner som alla varnade oss för. Sen underlättar det att jag inte jobbar heltid med Baby Journey utan jag har ju Forni Group också som är mitt liv min passion min kärlek min bästa sak i livet. Älskar allt vi får möjlighet att göra på FORNI, från magasinet till influenceriet till designsamarbeten och bokskrivandet. Det ligger några extra härliga artiklar publicerade på magasinet just nu som jag vill tipsa er om!

Och kika in lite senare så kommer en månadsuppdatering för Dante.
Puss!

 

Redaktionen testar: Ryvelle träningskläder och EMS träning 

I aprils upplaga så testade redaktionen träningskläder från svinhypeade Ryvelle samt EMS träning. För er som inte vet så är EMS träning en träningsform där man tränar samtidigt som man får elstötar. Jag och Linda testade ihop och vi höll bokstavligen på att dö av nervositet haha. Läs hela recensionerna i artikeln!

Vi guidar er till säsongens hetaste smycken 

Den här artikeln, vi hörs! Så galet mycket fina smycken och så inspirerande bilder. Läs artikeln för att få reda på hur du blir snyggast på stan med hjälp utav rätt bling.

Stockholms bästa bagerier

Bull-älskare (jag själv), se hit! FORNI har listat Stockholms bästa bagerier och jag älskar alla på listan. Det finns ju ett galet stort utbud av härliga bagerier i Stockholm – men nu har vi korat vilka som är bäst. Klicka in på artikeln för att ta del av listan.

Learn from the expert med influencern, programledaren och entreprenören Margaux Dietz

Min intervju med Margaux ligger live och den blev riktigt fin tycker jag. Läs artikeln och se på IGTV:n på FORNIs Instagram!

Bevara färgen på ditt sommarhår + produkterna som fungerar

Sommaren är härlig på 10000 olika sätt, men håret är faktiskt en av de sakerna som inte alltid beter sig som det ska under sommaren. Därför har vi gjort en artikel som får dig att behålla svallet även under den varma säsongen. Klicka dig in på artikeln och få både produkt- och generella tips.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi