Soliga dagar, Villa Dagmar och babyshower

Hej, här kommer en bildbomb från förra veckan! Jag och Dante var ute och njöt av vädret. Jag hade kört ett ordentligt träningspass så var helt svettig och Dante var på sitt bästa humör. Det där leendet?!

Det blev middag och biomys på balkongen för honom medan jag gjorde rent den och vårstädade (man borde njutit mer när man var barn).

På torsdagen var man ju ledig thanks to en högtid ingen bryr sig om så Damon gjorde fattiga riddare till frukost, vi åt dem med sylt, mums.

Sen mötte vi upp våra favoritgalningar Tungårdens för en dag ute på Djurgården! Vi började med att promenera.

Sen blev vi trötta och installerade oss på Villa Gothems trädgårdscafé. Harry hade kastat sin keps så han fick ha en blöja på huvudet, kämpa alla föräldrar.

Jag åt stekt strömming och drack ett glas rosé – thank you life.

Jag och lilleman! Jag hade en ny klänning från H&M, skor från Gucci, väska från Acne och solisar från Celine (liknande här). Dante hade jeans och keps från Babyshop, skor från Adidas och t-shirt från Zara! (adlinks)

Det var så härligt ute så vi fortsatte med en picknick vid vattnet. Killarna lekte koja, jagade cyklar och socialiserade med alla som gick förbi oss…

… medan jag åt päronglass (att det fanns laktosfri glass gjorde allt)

Efter cirka världens bästa dag promenerade vi hemåt igen, vilken jävla ynnest att bo så nära Djurgården för det är den bästa platsen på jorden tycker jag tillsammans med kanske fem andra platser.

I fredags sprang jag runt Djurgården med lätta steg och allt doftade HAV ♥

Sen piffade jag upp mig och tog mig ut på stan!

Slog mig ner på Villa Dagmar med ett iskallt glas riesling och en skål oliver. Mmm vad mysigt det var.

Så kom Nicole som var min lunchdejt för dagen! Gudars så trevligt vi hade. Pratade non stop och sen när Nicole skulle vidare kom Marith istället så snackade vi bort två timmar till.

På kvällen kom Daniel över, det blev pizza och rödvin!

Lördagsfrukost!

Och promenad runt stan resten av dagen. Dante hittade myror och sen unnade vi oss massa godsaker i Saluhallen.

Sås med hallon och blåbärspaj på eftermiddagen. MUMS så gott det var! Ärlig fråga: för mycket, perfekt eller för lite sås på denna bild?

I söndags gick jag och Dante till parken med Tom och Mathilda. De lekte loss och vi njöt av solen!

Sen gick jag till kontoret för att fixa i ordning – det vankades babyshower!

Vår älskade Bosse får sin nästa lilla bebis i sommar (August och Dante är ju nästan lika gamla!) så några nära tjejkompisar styrde upp en liten babyshower. Carro hade gjort sinnessjuka bakverk, vi drack lite bubbel och bara halvlåg i sofforna och pratade. En så mysig stund och roligast av allt var att Bosse som aldrig går att överraska blev SÅ överraskad (men det var inte lätt, haha).

Efter en helg brukar jag gå igenom den på söndagen, det ger mig möjlighet att stanna upp och reflektera över mitt liv och känna tacksamhet. För det är slutsatsen jag kommer till varje söndagskväll, att jag är så otroligt tacksam ♥

  1. Åh snälla vill du svara på var de fina servetterna med citroner kommer ifrån?😍😍

  2. Så härliga bilder och stunder! Jag skulle säga lagom med sås på bilden, men ev att man tar mer när man ätit en del 😉 ♡

  3. Lite för mycket sås (men bara lite! 😋) Mmmm ska nog göra smulpaj med rabarber i helgen. Vad fin du var i den gula HM-klänningen, passade dig jättebra!

  4. Är det dashas Douglas som sitter på balkongen mitt emot bilden på bio-myset? 🙂 väldigt likt om inte annat. Härligt inlägg oavsett. Lät som helt underbara dagar<3 kram

  5. Ärligt svar ang. ärlig fråga om sås på paj: Du har PERFEKT lagom med sås på din tallrik 😀 <3

  6. Precis lagom med sås☺️
    En fråga, var är lamporna på balkongräcket ifrån? Kanske jag som ser fel men det ser ut som ni antingen gömt sladden jäkligt snyggt eller är det lampor som sitter ”en & en”?

  7. Hur ofta går du till frissan? 😊 jag har lika mörkt hår som dig och önskar också ljusa upp det nämligen 🙂

  8. Hej! Kan du inte skriva mer om hur det är att jobba tillsammans? Jobbar D heltid för Baby Journey? Jag och min kille har ett jobbprojekt på g också men är lite nervös inför hur det kommer påverka relationen så vore fint att höra lite tips och råd, om du vill dela med dig. Stor kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi