WEEKLY PLANS

Jag sitter på kontoret som har haft en fönsterrenovering och därmed har vi inte sett solen på några veckor. I helgen försvann dem och nu badar kontoret återigen i ljus vilket gör mig så lycklig. Jag har haft min beskärda del av mörka kontor genom åren och att sitta i ett kontor med fantastiskt ljusinsläpp har varit en dröm som slog in när vi flyttade hit. Om Sverige bjuder på ens en glimt av sol kommer vi att fånga upp den här inne och det gör mig så lugn hehe. Förut satt vi med fönster mot en liten innergård och då förlorade vi mycket dagsljus… Hur jobbar ni? Får ni dagsljus i ert jobb eller är ni duktiga på att gå ut och promenera på lunchen?

Nog om kallpratet som jag bara kör idag för att jag inte vill prata om det som jag går och tänker på… imorgon ska jag nämligen göra min ögonlaseroperation!! Herregud vad nervös jag är. Det är liksom mina ögon vi snackar om?! Och på grund av Corona får jag inte ha med mig något stöd utan måste gå igenom hela ingreppet och dagen på egen hand. I natt kunde jag inte sova av nervositet och det sitter i idag också. Jag längtar tills om några dagar när den är över och jag är helt förtrollad över att kunna se utan linser. Jag har haft glasögon i några dagar nu och tänker mycket på att efter idag kommer jag inte behöva mina glasögon längre, så jävla sjukt? Jag har haft glasögon och linser sen jag var 14 år, hur kommer livet utan att ha -06.00 på ögonen att vara?

Eftersom jag har operationen imorgon har jag inte bokat in massa saker utan har en lugn vecka ifall att det skulle uppstå komplikationer. Imorgon ska det ändå bli 19 grader och jag får inte sitta vid en skärm, så då kanske jag passar på att promenera runt i stan och bara njuta av vädret?

Veckans utmaning: Eeeeh ska operera mig! I ÖGONEN
Veckans förväntning: Att kunna se utan linser och glasögon såklart ♥
Veckans ångestpuck: Tänk om något går fel?
Det här ser jag fram emot i veckan: Jag ska spela in en podd med min kontorskollega Björn som är en grym intervjuare så det se jag fram emot. Sen ska jag bara hänga med min familj, njuta av vädret, jobba i den mån jag kan och när helgen kommer ser jag fram emot lite kompishäng.
Veckans blogginlägg: Det kommer ett inlägg om iKBT som jag själv tycker är väldigt spännande!
Måndagens tacksamhetstanke: Innan jag går hem från jobbet ska jag skicka ut en anställningsförfrågan till en person som förhoppningsvis ansluter sig till Forni Group. Jag är så tacksam över att både Forni och Baby Journey växer så det knakar och igår när jag inte kunde sova tänkte jag på det och blev lycklig i hela kroppen. Vad är du tacksam över idag?


Bara ett fint hem, bildkälla

  1. Guud vilken lycka med operationen!!! Ska ha dig i tanken<3

    Idag är jag extra tacksam över min pojkvän. Ibland behöver jag nypa mig i armen. För att han får mig att skratta så mitt hjärta fylls av så mycket kärlek och när det gör ont i det klappar han det ömt. Åh vad jag älskar honom!

    Tack för världens bästa blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi