WEEKLY PLANS

God morgon!

Jag äter frukost på Pom & Flora och ska strax fixa naglarna. Imorgon ska jag vara med i Nyhetsmorgon så då vill man vara fin och gå in i studion med i alla fall en lite mindre dos nervositet vilket händer om jag känner mig snygg och bekväm. Annars är det alltid lika nervöst att vara med i väldigt stora program, föreläsningar, live-aktiviteter you name it.

Men ämnet är viktigt! Vi ska prata om stressen som nyblivna mammor kan känna av sociala medier. Hur mådde du som är mamma av sociala medier i början av ditt föräldraskap? Det finns ju så mycket samhörighet att nå via sociala medier men det skapas också mycket fasad och falska förväntningar som växer ur jämförelse och får oss att må dåligt.

08.45 imorgon är jag med så missa inte!

Veckans utmaning: Klara av NyMo med bravur såklart 🙂
Veckans förväntning: Det är långhelg och jag ser fram emot FINT VÄDER ☀️
Veckans ångestpuck: Jag har faktiskt ingen ångest idag.
Det här ser jag fram emot i veckan: Spela in Learn from the Expert med Margaux (har du en fråga till henne? Hit me!), njuta av vädret, vara med i Nyhetsmorgon, kanske gå till Junibacken, äta lunch med Nicole som är i stan, plåta roliga samarbeten, gå vidare med våra anställningsintervjuer och kanske unna mig själv något flott?
Veckans blogginlägg: Tänkte skriva en lista med kläder jag ska ha på mig när min medaljongsjuka är över! Cant wait haha.
Måndagens tacksamhetstanke: Jag har haft en riktigt fin helg och känner mig otroligt tacksam över den. Sen är jag tacksam över möjligheten att ha ett jobb som gör att jag ibland kan sitta på ett café på morgonen, äta min frukost och jobba i lugn och ro. Det är livskvalitet för mig.

  1. Hej! Läser din blogg sedan några år och älskar din stil, både kläd- och inredningsmässigt. Undrar nu var du får dina naglar fixade? Tack för en härlig blogg! Kram!

  2. Hej! Funderade på en sak. Tidigare fick du mycket kritik för att ni lämnade bort dante en del och även för att han började på föris tidigt. Har detta lagt sig eller får du fortfarande kritik för det? Vi ser ju inte alla kommentarer så svårt att veta vad som händer “bakom kulisserna “. Och blir drt fortfarande drev här inne pga skvallerbloggen? 

  3. Stressas lite av att många mammor på sociala medier verkar hinna prioritera sig själva så mkt. Typ slingar hår, sminkar sig till vardags och har kläder som är hela rena snygga genomtänkta 🙂
    Även om jag rent förnuftsmässigt förstår att det bara är de bilderna som läggs upp och att det inte speglar hela verkligheten så påverkas jag av det.

    1. Jag förstår dig helt! Men försök tänka att de lägger ut det för att de njuter sååå mycket av lite egentid när de väl har fått det. Jag sminkade mig en handfull gånger de första 3 månaderna Dante fanns och gick till frisören efter lika lång tid när min utväxt var helt hemsk, haha. Är man föräldraledig finns det inte så mycket tid, och det är helt okej <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi