Fredagsfeeling

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej fredagskycklingar,

Jag drack ett halvt glas barbaresco till fredagslunchen som fick bli dagens på Montanari, den lilla restaurangen på hörnet vid Karlavägen som alltid slussar en raka vägen till Italien. Där carbonaran är gjord med kärlek, frikadellerna perfekt saftiga och tryffeln generöst hyvlas på. Mitt sällskap var min älskade Bosse som hade bråttom till barnmorskan då bebis nummer två snart tågar in i vårt liv och när vi kramades hej då var jag varm i kroppen. Den här fredagen har varit så bra!

I förmiddags kom Malin, Markus och deras Elton till kontoret för att fika. Malin och Markus har vi känt i många år nu men vi har aldrig bott i samma stad eftersom Markus spelat hockey i USA och nu Schweiz. Dessutom jobbar Malin på Baby Journey sen snart ett år tillbaka och det har varit så tråkigt att bara se varandra på videomöten och aldrig IRL. I vintras kom Elton till världen och han har vi också bara fått kika på när han dykt upp på våra internmöten i kameran (så gulligt haha). Men idag! Idag så var dom hemma och vi fick se varandra igen. Jag tog Elton i min famn och ville bara äta upp honom. Den mysigaste, minsta, varmaste lilla ungen. Elton ♥

Nu har jag precis avverkat ett möte med en kund och ett möte med en potentiell anställd (kul!) och innan jag går på helg ska jag ta mig tid att rensa ut mejlen rejält, lämna in alla fakturor och kvitton till min revisor och pricka av i alla fall 70% av min att göra-lista. Sen ska jag promenera hem från kontoret och ikväll är vi bortbjudna på middag.

Hoppas att ni får världens mysigaste helg! Vi avslutar veckan med ett gäng härliga tröjor som passar för denna mycket oklara säsong. Puss!

Randig tröja / Randig skjorta / Tunn jacka med bälte / Blå skjorta / Brun tröja / Grönrandig tröja

Rutig tröja / Randig tröja / Skjorta med krage / Rosa t-shirt / Blå kofta / Brun skjorta

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi