Nya sommarkläder, födelsedagsmiddag och trädgårdslek

Min helg smygstartade i torsdags. Vi hade fått så roliga besked på jobbet så när jag kom ut från läggningen överraskade D mig med sparris och dippsås.

Sen blev det en pasta med hemmagjord pesto och ett riktigt smarrigt rödvin.

I fredags hämtade jag ut ett paket med BADKLÄDER till Dante! :’) Så fina så man orkar inte. Ses snart – stranden!

Kläderna är från Kuling, köpte dem på Babyshop!

Sen blev det chips och vin i soffan.

I lördags fick Dante en helgpresent i form av Margaux och Arnolds nya bok! Dante älskar den första och vill ofta prata om ankorna i boken så vi blev väldigt glada över Arnolds nästa bok.

Reklam för Un’Sweet

På kvällen kom mamma, pappa, Sofia och Timmy över för att fira mamma och pappas födelsedag! Åh det var så mysigt. Vi åt plock till förrätt medan lilleman åt sin middag. Sen gjorde D en melanzane alla parmigiana med kalvfilé, haricot verts och stekt svamp. Herregud så gott det var. Till efterrätt blev det toscapaj med färska bär och vispad grädde.

I söndags tog vi det lugnt på morgonen, drack kaffe och åt frukost halva förmiddagen och gick en promenad.

Sen åkte vi hem till David & Kattis i Danderyd för att leka och äta lunch. Eftersom vi inte har någon egen trädgård kommer vi gärna och hälsar på hos våra kompisar, det var så härligt att se Dante springa runt med Philip och Andrea i gräset och leka med fotbollar.

På kvällen öppnade jag upp Elsas nya bok som jag ser fram emot att läsa, så åt vi rester och kollade på en film.

En helt perfekt helg på alla sätt och vis.

  1. Åh så härligt! En fråga om läggning som jag är så nyfiken på på då vi har likadant. Har ni en dörr till barnrummet som ni stänger? Ser inte ut som det. Vårt barnrum har inte det och är liksom mitt i lägenheten där man stökar runt. Snart är det dags att få in läggningsrutiner för vår lilla dotter och jag har börjat fundera på hur det kommer gå när hennes rum ligger som det gör. Hur mycket smyger ni? Eller går det att stöka runt lite mer lågmält bara 🙂
    Och, Hur blir det när ni har gäster på middag?

    1. Stöka runt så mycket som det går, vi gjorde misstaget att smyga och nu vaknar han för minsta lilla knarr i golvet…. samma med mörkläggning, vi gjorde en bunker och nu vaknar han av minsta lilla sol, hade vi haft vanlig rullgardin hade han kanske vant sig vid liiite ljust i rummet. Ska göra om och göra rätt nu när barn nr 2 är på G 😁

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi