LIVESHOPPING FLATTERED x MICHAELA FORNI

Torsdag den 6:e maj kl 17.00 kommer jag att hålla i en live-shopping tillsammans med Flattered där jag kommer visa hur jag stylar mina sandaler i olika looks. Sandalerna finns i svart och beige sedan innan och på torsdag släpps säsongens färg (eller jag kanske ska säga mönster!). Dessa sandaler är verkligen perfekta för de passar lika bra till stranden som till sommarmiddagen eller jobbet en varm junidag. Jag har haft mina i så många år nu och de har verkligen blivit klassiker i garderoben som aldrig går ur tiden.

Klicka här för att joina mig i liveshoppingen, se hur jag stylar sandalerna, ställa frågor och hänga!

Som sagt – torsdag den 6:e maj kl 17.00 ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi