Torsdag

Nej men hörni jag är så glad idag!

Vissa dagar har man bara en bra känsla i kroppen och universum är på din sida, idag var en sån dag för mig. Vi har haft så jäkla härliga arbetsintervjuer till FORNI och jag blir helt lycklig över alla härliga personer som vill jobba här hos oss. Mellan alla inspirerande möten har jag fått positiva svar på mejlen, känner mig snygg och har efter några riktigt pissiga veckor ordentlig vind i seglet.

Nu vänder det!

Torsdagen har i alla fall sprungit iväg, trots att jag var på kontoret 08 imorse känns det som att det har gått fem minuter. Jag åt frukost och betalade fakturor, sen har vi haft totalt sex arbetsintervjuer, ett annat möte, lunch och fixa ärenden, släcka några bränder i vanlig ordning och så ta emot ett gäng trevliga mejl på det.

Tack tack tack universum för att jag fick idag. Nu ska jag gå hem till mina killar, pussa sönder lilleman och äta en svingod middag. Hoppas att ni tar hand om er och om ni har en dålig dag – kom ihåg att efter dom där pissiga dagarna så blir allt bra igen. Och den känslan är den härligaste i världen, för då uppskattar man den till tusen procent.

Puss!

Man ser ju att den där tjejen har livet på sin sida idag

  1. Måste bara få skriva vilken otroligt härlig och inspirerande person du är! 🤩🤗 Läser här då och då, varje gång slås jsg av hur fint och känslosamt du skrivet. Och intressant! Så är det verkligen, lite som “efter regn kommer🌞”, även om det känns omöjligt när det öser och himlen är mörkgrå. Glasväggen blev verkligen perfekt, så snyggt. Fattar att ni tänkt på att se upp när barnen är där och hälsar att vakta så ingen springer in i den, hände en orsak olycka när jag jobbade på ett kontor med liknande glasvägg. Sådan smäll och mindre sårskada tack och lov!🙏 Trevlig helg! 🌸🌸🌸

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi