Vinlunch på Jaquelines, naanbröd och kontorsfix

3, 2, 1… nu är det fredag igen! Fredag den 23e april, klockan är prick tolv och jag slår mig ner på Jaquelines för att vänta in min lunchdate.

Där är han ju! William, min William. Som jag kan skratta och gråta med, som inte har filter i våra konversationer, som jag alltid lämnar med en känsla av lugn och glädje.

Jag åt ceasarsallad och en sidopommes med extra mycket majjo.

Efter jobbet träffade jag upp Emma som är hemma igen efter massa månader i New York där hennes kille bor. Vi drack vin och pratade ikapp om allt som hänt senaste halvåret. Sen fick jag skynda mig hem för att säga god natt till Dante, hänga lite med Mattias som kom över och slutligen äta indiskt till middag.

Damon hävdade att fler personer föredrar vanligt naan-bröd än det med vitlökssmak, men det kan väl inte stämma? Alla normala människor föredrar väl vitlöksnaan?

Så blev det lördagsmorgon och vi åt pannkakor som sig bör. På favoritporslin från Mateus.

Sen gick vi till parken med Bosse och August! Det gör vi varje helg.

På eftermiddagen träffade vi mina föräldrar för brunch på Artilleriet, det rekommenderar jag inte på helgen för de spelade dålig & alldeles för hög musik. Jag har aldrig förstått ställen som försöker skapa festlig stämning genom att bara höja upp musiken men i övrigt är det liksom vanlig lunch? Nä, jag vill prata när jag äter lunch. Eller festa men då ska det ju vara en helt annan vibe haha. Det här blev bara fel. Artilleriet är grymt på vardagar dock!

Efteråt gick vi till kontoret där pappa hjälpte mig med lite saker som skulle fixas, till exempel nya knoppar i köket. Vad skulle jag göra utan min pappa? Ingen vet.

Dante levde life som vanligt.

Och så avslutade vi med obligatorisk fika.

På kvällen kom Danne över på middag. Damon lagade salsicciapasta som var lika god som vanligt sen pratade vi om relationer och kollegor resten av kvällen. När röstningen på Let’s Dance var igång kröp jag ner i soffan och sen somnade jag strax efter elva.

I söndags gjorde vi inte många knop ♥

Bara tog det lugnt hemma och sen kom svärfar för att ta med Dante på äventyr ett par timmar. Då passade jag på att slänga mig i soffan och göra prick ingenting.

Vad gjorde du i helgen?

  1. Nr1: VITLÖK. Alltid vitlök förfan
    Nr2: helgen spenderades till stor del som alla andra töntar… spelade x antal timmar padel pga roligaste jävla skiten som finns

  2. Hej!

    Vart kommer det helt fantastiska träbordet från?? Och vad för typ av trä är det? Älskar det och måste ha!!!

  3. Kul med din vlogg du precis la ut! En fråga, vad använder ni för proteinpulver egentligen? Har sett tidigare att du även har det i bananpankakorna? :)) har så svårt för smaken i många så vore kul med tips! 🌸

  4. Hej! Funderade på en sak. Tidigare fick du mycket kritik för att ni lämnade bort dante en del och även för att han började på föris tidigt. Har detta lagt sig eller får du fortfarande kritik för det? Vi ser ju inte alla kommentarer så svårt att veta vad som händer “bakom kulisserna “. Och blir drt fortfarande drev här inne pga skvallerbloggen? Hoppas ni får en fin helg! 🙂

  5. Föredrar oxå vanligt naan eller ”butter”naan. Men det har nog o göra med att min man ogillar vitlök också haha. Så blir oftast att vi kör ett vanligt som vi delar på till maten 🙂

  6. Föredrar vanligt naan haha! Kan ni inte lägga ut receptet på salsicciapastan? Den ser magisk ut!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi