Såhär matchar du kjolen (när det inte snöar…)

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Ja alltså när jag knåpade ihop detta inlägg i förra veckan sken solen och fåglarna kvittrade. Nu har fåglarna återigen flytt landet och snön faller tungt, men SKIT I DET! För dessa plagg är så härliga och vi behöver få titta på dem och sätta ihop fantasi-looks i våra huvuden.

Kjol är ett knepigt plagg tycker jag, för det är ganska svårmatchat. Jag kan lätt se för gullig – eller tvärtom alldeles för tantig ut (Steffi, jag tittar på dig) och har svårt att hitta den perfekta balansen. Jag vill se lyxig och sval ut när jag har på mig kjol! Som jag hade gjort om jag hade matchat den på de här sätten. Jag har två vadlånga kjolar med mig in i vårgarderoben som jag ska matcha med stickade tröjor och breda linnen tänkte jag. Men skor? Det är den svåra nöten. Vad tror vi om loafers till?

Jaja. Sista kjoltipset: satsa på ton i ton när du klär dig i kjol! Då minimerar du risken för att se för gullig ut och maximerar chansen för att se riktigt vass ut.

Hello kjol-säsong, ses (förhoppningsvis) snart!

Tröja / Mascara / Armband / Kjol / Skor / Väska

Ton i ton, sidenkjol + stickad överdel känns som en given hit i vår.

Solglasögon / Parfym / Tröja / Skor / Kjol / Väska

Kort kjol kan vara svårt att bära till vardags tycker jag, men med loafers och stickat känns det ändå både fint och passande för jobbet!

Vit topp / Halsband / Kjol / Skärp / Tofflor / Väska

Brottarlinne och en längre kjol, vi hörs så snyggt.

  1. Bästa Mikaela,
    Från en nybliven mamma (iallafall relativt) till en mamma med mer erfarenhet… vad tusan har man på sig en dag när man både ska vara i parken med Lilleman, ta en prommis för att sedan kanske käka lunch någonstans, samtidigt som man vill känna sig fin? Tycker det svåraste är skorna.. har du några tips?
    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi