Världens finaste glasvägg från Ryds Glas

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Ryds Glas

Hej och välkomna in till världens finaste kontor!

När jag tittar på bilder på kontoret blir jag alldeles varm inombords. Tänk att det här är vår arbetsplats, det gör mig någonstans till den lyckligaste personen i världen. Jag insåg för ett tag sedan hur viktig själva arbetsplatsen är och att den för mig väger tyngre än andra faktorer för mig när det kommer till hur jag mår på mitt jobb. Det är värt för mig att betala mer för en plats som får mig att må bra helt enkelt.

Jag har inte ångrat kontoret en dag sen vi skrev på och resan mot den perfekta lokalen är så himla rolig! För som ni ser här ovan tog vi för ett par veckor sen ett stort steg i rätt riktning när vår glasvägg från Ryds Glas sattes upp.

Ryds Glas har en rabattkod till er som ger er 20% rabatt på en glasvägg om ni anger Forni2021 i er order!

Vårt kontor är en sekelskiftesvåning på 200kvm och 7-8 olika rum. Rummen ni ser här ovan är vår lounge-del och när vi flyttade in insåg vi att det var alldeles för stort, det får plats säkert 50 personer i det här stora rummet och så många kommer vi aldrig behöva vara tillsammans. Vi började fundera på att sätta upp en vanlig vägg mellan rummen för att skapa ett vardagsrum och ett konferensrum, men så kom vi på idén med glasvägg efter att vi pinterestade loss ett tag.

Genialiskt ju! Vi kontaktade Ryds Glas som kom hit och hjälpte oss att tillsammans komma fram till vilken glasvägg vi ville ha. Vi valde en helt genomskinlig eftersom vi ville behålla rymden och ljuset i lokalen, samt med svarta detaljer som går i linje med andra detaljer i resten av våningen. De rekommenderade även en enkel dörr istället för dubbeldörr för maximal ljudisolering och det var ett smart drag för det blir som ett vakuum där inne = vi kan ha inspelningar och möten utan att störa eller bli störda av det som händer i övriga lokalen!

Jag måste ärligt talat säga att Ryds Glas är en av de proffsigare firmorna jag NÅGONSIN har jobbat med i olika renoveringar. Maken på leveransnivå var fan helt otrolig. Allt gick smidigt från första idé till färdigt resultat, det var så trevligt bemötande och killarna som var här och monterade upp den hade gärna fått flytta in på heltid för dom var så himla gulliga.

Det är en sån lyx när den här typen av renoveringar går smidigt, trevligt och enkelt vilket det verkligen gjorde med Ryds Glas. De har mina varmaste rekommendationer och det är faktiskt två på kontoret som beställt en glasvägg med dem privat efter att denna kom upp.

Nu saknas en tunn linnegardin bakom väggen så att man kan skärma av rummen när det behövs, sedan är allt på plats. Jag trodde att lokalen skulle kännas tristare med en glasvägg men det blev tvärtom, rummen känns varmare och mer ombonade. Det visade sig vara kontorets smartaste drag!

Om du är nyfiken på en glasvägg kan du kika in hos dem här (klick!) och så får du inte glömma bort att koden Forni2021 ger er 20% rabatt (!!) på en beställning fram till den 1:a juni 2021.

  1. Superfint! Det kan vara bra att ha någon sorts markering på glasvägg och dörr så att ni inte går rakt in i glaset av misstag.

  2. Det var verkligen en jättefin glasvägg.
    Är lite arbetsskadad från ett jobb i ett varuhus där vi hade automatiska skjutdörrar i glas i entrén. Dörren var en aning slö och det var inte allt för ovanligt att kunder gick rakt in i den. Som tur var glaset så hårt att det aldrig gick sönder men minns specifikt en äldre man som gick in i den så hårt att han fick en stor blå bula i pannan. Jag har också läst om incidenter där barn inte uppmärksammat glasväggar/glasdörrar och sprungit rakt in i dem som haft dödlig utgång. Nu vill jag absolut inte skrämma dig och du har säkert redan tänkt på detta. Men det kan vara bra att sätta upp tydliga filmer och markeringar på glaset så att man tydligt uppfattar att glaset är där.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi