Staycation på Diplomat, basilikadrinkar och vårsneakers

Hej och hå, nu blickar vi tillbaka till förra fredagen och den underbart härliga helgen jag hade då!

Fredagslunchen såg såhär smarrig ut. Fasiken vad vit sparris är god när den serveras såhär perfekt.

Jag och Steffi var hos Von Norten och spanade in deras doftljus som doftar himmelskt och jag köpte faktiskt med mig både ett och två stycken därifrån då de enbart innehåller naturliga ingredienser (bra när man har barn hemma och inte vill tända doftljus med massa dåligt i!).

När klockan slog tre checkade jag in på Diplomat med Damon för där skulle vi nämligen tillbringa ett dygn!

Lyxigt att känna sig skitsnygg, solen skiner, man har haft världens trevligaste lunch och så får man checka in i det här vackra rummet.

Jag la mig och vilade en stund 🙂

Sen piffade jag till mig och gick upp till kontoret där vi hade avtackning för vår underbara praktikant Sofia <3! Vi drack mitt bubbel och skålade för roliga månader tillsammans.

På kvällen åt vi middag på Asian Post Office och jag njöt av den här smarriga basilikadrinken med kokosgrädde.

I lördags var jag såklart svintaggad på frukostbuffé, för det är ändå höjdpunkten med hotellnätter om man är en frukostälskare. Jag tror att jag åt av i stort sett allt, haha. Jag var så hungrig och allt var sååå gott! Sen tog vi en morgonpromenad & la oss i sängen en stund till innan vi…

… checkade ut och återförenades med lilleman ♥! Vi har ju inte sovit borta från honom på ett par månader i och med sömnträningen så jag var ovan och saknade honom så det gjorde fysiskt ont i kroppen. Ju äldre han blir desto jobbigare tycker jag det är att vara borta från honom, är inte det konstigt? Eller känner ni andra föräldrar också så? Dessutom så sover han ju så mycket på nätterna nu vilket gör att jag inte är med honom dygnet runt och behöver en paus på samma sätt som jag behövde förut.

Vi åt i alla fall köttbullar på Villa Gothem ute i det härliga vädret!

På kvällen blev det lösgodis och film i soffan.

I söndags började jag och Dante dagen med en promenad med Marith! Åh det var så härligt, perfekt vindstilla och så köpte vi varsin kaffe, lät Dante springa omkring ute på Djurgården och bara njöt.

På eftermiddagen gick vi och provade ut nya vårskor till Dante. Det blev svarta i skinn med kardborre från Adidas – de här kan han härja loss i hela säsongen utan problem! Jag ville helst ha ett par i ljusblå mocka men alla med småbarn vet att då är de förstörda på en kvart haha (Dante kan inte gå på torr asfalt utan måste gå i lerpölar och vatten, men eftersom han älskar det får han det hur mycket han vill, synd på alla skor bara :-).

Och det var vår underbara helg. I helgen ska vädret svika oss så då planerar jag att göra andra mysiga saker, vad det blir lovar jag att visa i nästa vecka.

Ha en underbar helg nu, puss!

  1. Michaela! Jag ska gifta mig i slutet av september, i Hamburg i en liten tegelkyrka. Det kommer bli ett litet bröllop med några gäster (max 15 personer) och sen lunch, kanske champagne på hotellrummet och en enkel middag någonstans ute. Vad ska jag gifta mig i?! Jag vill ha något fint, ljust och elegant men inte för mycket klassisk bröllopsklänning. Min budget är dessutom ”liten”, max 2000-3000 kr för klänning. Sen tillkommer skor i en rimlig prislapp. Skor är så svårt! Vill du hjälpa mig med lite tips? Jag är normallång, smal och har kort hår (tänk Mia Farrow).

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi