Några favoritplagg på internet just nu

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Tröja / Bh / Väska / Byxor / Klänning

Tröja / Blus med krage / Svart topp / Jeanskjol / Byxor

Sverige, Sverige älskade vän… vad händer med ditt väder? 4 grader och hagel i slutet på april… jag känner mig redo att tacka för mig och flytta till Sydeuropa på heltid just nu. Att ha vinterjacka nu kan väl ändå inte vara okej? Dessutom pågår något sorts bygge på vårt kontor så de har öppna fönster = ISKALLT och alla sitter med vinterjacka inomhus också haha.

Vi har i alla fall precis spelat in månadens Morgonshow som släpps på FORNIs IGTV på fredag så den får ni inte missa! Temat är karriär och Tess Hellström kommer och ger sina bästa karriärtips. Tess skriver ju även modeartiklar på FORNI och är en jävel på att klä sig färgglatt. Jag är kanske inte lika färgglad av mig, men här kommer i alla fall tio snygga basplagg som finns i butik.

Och nu? Träna, skriva ihop helgen i bilder, rensa mejlen och sen blir det mys deluxe hemma med killarna ikväll. Hur ska ni ta hand om er denna iskalla torsdag? På något snällt sätt hoppas jag ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi