Det fina med livet är…

Jag sitter och drömmer mig bort, vill ni följa med?

Vi är på en båt i Frankrike, rosévinet är perfekt iskallt och jag bryter baguette som jag doppar i marmelad. Det är eftermiddag och man har börjat skymta solnedgången.

Jag går till Emilia för att göra naglarna och vi går emot allt klassiskt vi brukar köra på, och så gör vi dem såhär istället. Jag är glad resten av månaden.

Jag kastar ut våra espressokoppar som vi har haft sen jag flyttade hemifrån (!) och så köper vi dessa istället. Damon blir glad varje helg när han tar sin efter middagen-espresso.

Jag har inte medaljongsjukan utan sätter på mig den här knallrosa saken och så dricker jag grapefruktjuice på ett café i Köpenhamn.

När lunch övergår till middag beställer vi in dessa.

Jag fixar pedikyr på det gladaste sättet jag kan tänka mig, sen flyttar vi till Costa Rica. Dante leker på stranden och behöver aldrig mer ha på sig en overall. Vi dricker smoothies på det lilla frukoststället varje morgon och så öppnar jag en pastakrog som bara tar åtta gäster.

Jag går ut med ett stort gäng kompisar på middag här i Stockholm, pandemin har alla glömt och jag lyckas sätta ihop den perfekta färgglada outfiten som är maxad men inte känns utklädd. Minst 15 personer berömmer min look under kvällen.

Jag lär mig baka och helt plötsligt får jag 20 000 nya följare på Instagram för mina bakverk är så himla gulliga!

Jag hittar den perfekta prickiga klänningen, den och jag åker till Paris på en weekend. Vi går på museum, shoppar upp alla sparpengar, dansar på nattklubb, äter croissanter och strosar längst med Seine.

Och det var allt i tisdagens drömdagbok ♥

Alla källor hittar ni på min Pinterest – klick!

  1. Nejmen herregud jag börjar gråta så mycket längt jag fick i min kropp av detta inlägg 😭💕 jag skriver under på SAMTLIGA drömmar, utan att jag ens visste om att jag hade dem för en stund sedan.
    Bra påminnelse om vikten att aldrig sluta drömma. Trots evigheternas eviga pandemi.

  2. Hej Michaela! Jag undrar om det kommer något inlägg om mäns våld mot kvinnor här eller på Forni? Jag minns att du förra året under BLM gick ut med hur viktigt det är att engagera sig i viktiga samhällsfrågor och att du sa att visa sitt engagemang på internet och Instagram är viktigare än i IRL. Många andra plattformar i samma stuk som Forni har skrivit om detta och eftersom att ni når ut till en bred och stor målgrupp så kan ni vara med och bidra så att rörelsen får större spridning och att kvinnors rättigheter i samhället förstärks. Tack för en fin blogg!

  3. Så fint drömmande.:) Drömmer mig också bort för att mota bort pandemins grå vardag. Får pirr i magen av att drömma om saker som jag ska göra efter att det här är över – både stora och små saker.:)

  4. Fyfan börjde gråta av längt till ett liv bortom covid-19 när jag läste detta! 😭 Tack för att du skriver så fint! 🙏🏼❤️

  5. MYSIGASTE inlägget typ någonsin! Costa Rica drömmen lockade mest för mig eller Paris, saknar mitt andrahem så mycket. Kram!

  6. Åååh älskade detta inlägget. SÅ mkt inspiration och vision. Uppskattar de färglada och mönstriga inslagen som kontrast till din annars ”svala skandinaviska kontors stil”. Omväxling förnöjer helt enkelt. Krya på dig!

  7. Fy helvete vilket härligt inlägg! Jag drömde mig bort fullständigt och nu ska jag skriva en lista på vad jag vill göra!

    Stor kram till dig

  8. Tredje gången idag jag läser igenom detta inlägg. Börjar nästan gråta så fint! Längtar verkligen till sommar, post-pandemi och bara livet.

  9. TACK för denna ljuspunkten i veckan!!!! Detta inlägget kunde få ha varit dubbelt så långt!!!! Puss <3

  10. Asså, det här inlägget gjorde mig så glad!! Vet inte varför egentligen men fick sånt härligt pirr i magen 😂😃

  11. Åh vilket härligt inlägg!! 🙂
    Jag har en fråga till frågor med Forni… Jag ska bjuda mina föräldrar på en dag på stan i Juni. Funderar på brunch/lunch eller middag med ett glas någonstans!! Vad skulle du rekomendera.. vart hade du gått och vad hade du gjort? 🙂 Du har alltid så fantastiska idéer <3

  12. Oj vad lycklig, glad och sprudlande jag blev av detta inlägg. Nu drömmer jag fritt om allt härligt en stund!! Tack <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi