Frågor med Forni

Och en till fråga på samma spår (som du förstår är jag väldigt vilsen). Men jag vet att du har sagt att du och Damon hade det väldigt stormigt i början och bråkade mycket och sårade varandra. Men jag undrar bara på vilken nivå liksom? Hur vet man när det går för långt? Att vi kanske inte är bra för varandra? Vi kanske inte fungerar ihop? Våra bråk utgör kanske 5% av relationen och annars är allt jättebra, men vid dom bråken så blir det verkligen kaos.

Jag tror bara de två i relationen kan bestämma när och om det går för långt. Man får lyssna på magkänslan och stå fast vid sina principer på det sätt man vill, orkar och har bestämt sig för. Idag har vi inte stora bråk på det sättet utan ställs snarare inför utmaningar vilket också är påfrestande, men på ett annat sätt. Dock vet jag att dessa utmaningar finns i varje relation, vem man än lever med, alla mina kompisar har också utmaningar i sina relationer. Det är bara man själv som bestämmer vad som funkar i ens liv och hur man vill att ens relation ska se ut. Vi har en sjukt stabil relation idag som inte är stormig och jag är glad att vi tog stormen i början för det har varit ganska lugnt vatten sen dess (för att vara oss 🙂

En favorithandväska hemma är helt klart peekaboo från Fendi!

Hej!
Du har så himla härlig stil! Jag skulle vilja unna mig en fin handväska i vår, men tycker det är sååå svårt att orientera sig i djungeln/utbudet. Gillar nog mest klassiska modeller, mellanstor i brunt eller svart skinn, max 5000kr. Har du tips på något märke att spana extra efter? Eller nån bra webshop? 😀

Jag skulle säga Little Liffner som gör otroligt fina handväskor i den prisklassen, alternativt Stand eller Stylein!

Halloj!
Haha jag vet inte varför men jag är så intresserad av vad du gillar för viner? Fått uppfattningen av att du inte hatar en god flaska rött! Jag har själv nördat ner mig lite nu under pandemin (pga finns ingen annat kul att göra?) så det hade varit så kul att se vad du föredrar eller om du har några tips på go-to viner en bara måste testa! Har SJÄLVKLART beställt och hämtat ut 2 flaskor Un’Sweet och väntar bara på bästa tillfälle att få testa 😍 Ha det bäst! ❤️

Åh vad roligt att du beställt Un’Sweet!

Jag gillar verkligen vin haha, men det är min kära fästman som är den riktiga nörden här hemma. Han väljer, beställer och håller på medan jag njuter av vinet 😉

Jag gillar lättare röda men med mycket smak. Till lunch föredrar jag nästan alltid typ pinot noir om jag dricker ett glas rött ute och till middag blir det mycket barbaresco.

Puss!

åh vad härligt! två frågor, vart är dina solglasögon ifrån? Och vart är vasen med “bubblor” på ifrån? kramkram!

Mina solisar är från Celine och vår vas är från Svenskt Tenn <3

Tycker det är så himla snyggt med högra kragar, men upplever att det alltid blir en massa smink på kläderna då. Jag har märkt att du ofta har högra kragar. Hur upplever du det? Har du några knep?

Det blir lite smink men jag är ganska lugn av mig så det blir inte så mycket att det syns under dagen liksom. Man får vara lite extra försiktig haha!

  1. Håller inte riktigt med om att det endast är de två i relationen som vet om det går för långt. Det är inte bara upp till en om en ska stanna/ godta det som försiggår eller inte. Inte om vi utgår från psykologi och evidens.
    Det finns många exempel där relationen är direkt skadlig, där barn far illa och där man inte är två att bestämma om och sätta gränser och se över relationens status. Vet att du utgår från vanliga snälla förhållanden och medelvarianten men gnabb men skalan är så mycket större och det är många ggr fler än bara de två som drabbas, som ser, som går in, som inte går in. Oavsett om det är lagen, socialen, långsiktiga skador på de inblandade. Hjälp utifrån behöver många ta emot med eller mot sin vilja. Jag menar då inte privat terapi.

  2. Till dig med väskfrågan! Tycker ATP har så himla fina och välgjorda handväskor i den prisklassen 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi