Utomhuslunch, ny jacka och small things

Hej favoriter,

Här kommer ett gäng mixade bilder från senaste tiden som jag hittade i min telefon och blev glad av.

Följ med!

Jag hade lunchmöte med en kund och vi bestämde oss för att ta mötet utomhus i solen istället för digitalt. Jag träffar nästan aldrig mina kunder nu i och med pandemin så det var otroligt trevligt.

Jag har en ny jacka (adlink)! Från & Other stories. Jag har ju jackförbud men den här köpte jag innan förbudet infördes 🙂

Reklam för Un’Sweet: En kväll lyxade vi till de med iskallt bubbel och rysk kaviar. Så gott att jag råkade äta upp typ hela burken medan Damon pratade i telefon haha. Ops (not).

Morgon på Valhallabageriet.

En eftermiddag när jag kände mig extra snygg i min nya jacka!

Indiskt en lördagskväll likande tallrikar här! adlink

En liten kille i en väldigt stor påse.

Gick förbi Chanel och blev ståendes. Herregud så vacker väska. Den är perfektion! Jag har inte riktigt väskfokus i mitt liv just nu eftersom jag har Marbella-fokus men fönstershopping har ingen dött av.

Jag har spelat in yogafilmer för Baby Journey med Jennie Liljefors. Jag har ju yogat med henne i snart tio år och hon är helt fantastisk som ni redan vet att jag tycker. Så jag är väldigt glad över att hon gör dessa filmer för appen eftersom hon har varit så viktig i min egen resa.

Extra lyxig frukost en morgon tillsammans med Linda.

Sist men inte minst: en helt vanlig måndag när vi njöt av Barolo och carbonara.

Its the small things you guys ♥

  1. åh vad härligt! två frågor, vart är dina solglasögon ifrån? Och vart är vasen med ”bubblor” på ifrån? kramkram!

  2. Tycker det är så himla snyggt med högra kragar, men upplever att det alltid blir en massa smink på kläderna då. Jag har märkt att du ofta har högra kragar. Hur upplever du det? Har du några knep?

  3. Å fy, stackare! Medaljongsjukan var inte kul! Men som tur är över på Max 5-6 veckor. Värre efter dusch, vin, stress för mig. Krya på dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi