Frågor med Forni

Hej bästa Michaela, jag har en fråga till frågor med Forni <3
Jag och min kille har varsin lägenhet, men vi har varit tillsammans länge så det är klart att det hade varit roligt att flytta ihopa. Nu till mitt dilemma: vi är totalt olika vad gäller inredning och stil haha. För mig är det så viktigt, mitt hem är min borg, för honom är det såklart också viktigt men kanske inte lika viktigt som för mig. Kommer man någonsin komma överens i det? Känns totalt hopplöst, som ett mörker typ. Det är ju liksom inte grund för att göra slut med någon bara för att man har olika stil, det är ju väldigt svårt att hitta någon som vill ha det exakt som en själv. Men jag förstår att man får kompromissa en del. Hur ska man komma överens i detta? Hur var det för dig och D?

Alltså sorry to say men nej ni kommer diskutera detta i all evighet men förhoppningsvis övervinner er kärlek dessa diskussioner haha. Herre min gud vad vi har diskuterat vårt hem vilket alla här inne känner till. Men ibland när Damon är på extra bra humör lyckas jag flörta till mig en lampa jag velat ha eller soffan jag drömt om 😉 Man får inte vara dum!

Hejsan! Jag bara undrar för fattar inte sånt här: är detta bubblet ditt vin? Michaela fornis bubbel liksom? För jag följer Malin också och trodde det var hennes vin men nu undrar jag om det är hennes vinBOLAG och att olika influensers kommer ha egna vin, tex Petras rödvin Michaels bubbel? Haha fattar du frågan? Förvirrad själv! Hursom ser jag fram emot att testa! 🙂

Hej finis!

Haha jag fattar. Alltså det är ju inte mitt namn på bubblet utan det tillhör ju vinbolaget Un’Sweet som Malin äger. Men jag har varit med i processen med just cavan och är med och marknadsför den och har ett avtal med Un’Sweet kring just bubblet.

Hoppas du kommer tycka om det <3!

Hej! Var är din fina tröja på första bilden ifrån? 🙂

Finns här!

Håller med, fina barnkläder osv men vart är DIN jacka ifrån?!,! 😂

Haha, den är från NA-KD!

Fint samarbete! Gillade det 😊
En fråga: vad använder ni för vagn nu? Min dotter är typ som Dante och jag tycker foxen är lite stor och otymplig samt ganska liten i sittdelen, och vår resevagn sitter hon inte alls bra i så funderar på att köpa en till typ mellanvagnstorlek. Tänkte om ni hade skaffat någon ny, du kommer alltid med så bra tips 😊

Heeej

Vi kör foxen på helger och Stokke Beat för vardagar/kortare turer. Jag tycker den är precis den mellanvagn du beskriver och är sjukt nöjd med den.

Puss!

Hej Michaela!

Jag har en fråga till ”frågor med Forni”! Jag är en trogen läsare men tyvärr lite blygare att kommentera såhär.. har alltid tyckt att du är en sån klok och varm person som ständigt gör att jag vill utveckla mig själv. Så tack för du är du!
Även givetvis riktigt vass när det kommer till kärlek så känns som ett givet val att fråga dig i denna situation.

Jag har under mina 24 år träffat mycket olika killar och har alltid kommit ungefär lika långt i nästan varje relation. Killarna är väldigt på i början och vi går på några dejter där vi har det trevligt sen poff är deras intresse borta!! Jag upplever mig själv som en väldigt snäll, tuff och känslig person men kanske lite försiktig till att uppfattas som mjuk. Jag är väldigt sparsam med att släppa in nya personer och får sällan intresse för någon. Jag träffade i alla fall en ny typ av kille för cirka fem månader sedan som är betydligt mer introvert, försiktig, aldrig haft en relation tidigare osv. Tänkte att detta är en ny typ som kanske passar mig bättre!

Vi inledde en trygg & rolig relation på distans där vi besökte varandra, åkte till landställe och hade kontakt nästan dagligen (även om jag vet att han inte har samma behov att höras så mycket som jag). Efter 4 månader märker jag att han är lite mer kall och hör inte av sig varpå jag efter ett tag ringer och lite lättsamt pratar med honom. Han är väldigt glad i telefon och pratar på. Lyfter efter ett tag frågan rätt ut om han vill fortsätta ses då jag känner mig lite osäker på honom vilket han som svar säger flera gånger att han vill. Han berättar att han vill bli mer flexibel till att ses oftare och även att han inte träffar någon annan för han tycker jag är jättehärlig. Skönt, ärligt och lugnande tänker jag. När vi sedan smsar efter samtalet ska vi bestämma nästa träff vilket han där och då har svårt att planera in exakt dag och jag svarar något med att jag är nog rätt flexibel så det blir bäst om han väljer dag.
3 veckor senare och inget svar? Inte ett ljud från honom. Jag har själv inte skrivit något.

Hur tolkar man detta? Är helt förtvivlad att jag återigen hamnar i denna situation och ifrågasätter vad som blir fel?
Hur hittar man en trygg kille som bibehåller intresset? Tacksam för svar!

Kram!!

Hej fina du!

Åh vad knepigt men mest knepigt för att man går och spekulerar utan att fråga direkt. Så om jag var du hade jag bara ringt upp honom och frågat rakt ut: vad är det som har hänt?

Det är bara han som har svaret på den frågan ♥

Hej Mikis! Min bästis fyller 25-år i sommar och jag vet inte vad jag ska köpa. Har du något tips på vad jag kan köpa till henne? ❤️

Förhoppningsvis lättar pandemin och därmed skulle jag vilja föreslå en helkväll på stan tillsammans. Om jag hade fått en present av en vän just nu hade det varit drömmen!

Dör för din citronservett i början av inlägget.. vart hittar jag dem? 💛🍋

De är från Zara Home!

  1. Hej! Jag har en relationsfråga som jag hoppas få hjälp med då jag är så vilsen själv. Jag har varit tillsammans med min kille i drygt ett år varav sambo i ett halvår. Vi har haft kanske 3-4 riktigt stora bråk varav två har slutat med att vi gjort slut. Vårt senaste bråk så behandlade han mig riktigt dåligt och jag kände att jag började tvivla på honom som person och min tillit/kärlek till honom försvann. Vi har pratat mycket efter och han förstår att det här kommer ifrån honom. Han var med om ett stort svek i sin tidigare relation som han inte bearbetat än och då går det ut över mig. Nu har han förklarat hela storyn och jag ser ju vad allt kommer ifrån. Problemet är bara att han står ju fast vid att det är mig det är fel på, att mycket av våra bråk är i mitt huvud osv så länge, alltså typ en vecka innan han kommer till insikt att typ allt beror på honom. Nu är det slut mellan oss och jag tror kanske att det är för det bästa. Men då när han kommer till insikt, pratar om att börja gå i terapi så kommer ju känslorna tillbaka. Vi har verkligen haft en så bra tid med varandra bortsett från våra bråk och jag har sett honom som mannen i mitt liv. Jag vet liksom inte om jag bara bör släppa honom för jag hittar väl någon annan som kan vara mannen i mitt liv eller om det är värt att ”kämpa” för.

    Kram!

  2. Hej Michaela! Jag tog del av erbjudandet du hade med Clinique där man fick en ögonkräm på köpet om man köpte Moisture Surge. Fick hem paketet nu och tyvärr fick jag inte ögonkrämen utan en till dagkräm. Trist och såklart inte ditt fel men vill ändå bara informera, såg fram emot att få ögonkrämen då jag älskar Clinique och tyckte erbjudandet lät toppen så man blir lite besviken. Jag ska kontakta de på måndag. Trevlig helg! 🙂 Kram!

    1. Hej Sanna

      Men gud vad konstigt, då måste de gjort fel med din beställning. Bara att mejla deras kundtjänst så hjälper dom dig

      <3

  3. Och en till fråga på samma spår (som du förstår är jag väldigt vilsen). Men jag vet att du har sagt att du och Damon hade det väldigt stormigt i början och bråkade mycket och sårade varandra. Men jag undrar bara på vilken nivå liksom? Hur vet man när det går för långt? Att vi kanske inte är bra för varandra? Vi kanske inte fungerar ihop? Våra bråk utgör kanske 5% av relationen och annars är allt jättebra, men vid dom bråken så blir det verkligen kaos.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi