Morgonshow, våroutfits och youtube-premiär!

Hej snäckor,

Hoppas ni mår bra!

Jag håller på att knåpa ihop ett fullmatat påskinlägg till er, men så länge får ni några av våra bästa artiklar på FORNI just nu.

Puss!

FORNI morgonshow: Mars

Ni har väl inte missat mars-upplagan av morgonshowen? Den här gången pratar vi om våren i alla dess former – ett riktigt härligt avsnitt! Numera kommer vi även att publicera morgonshowen och allt annat rörligt material på youtube. Så glöm inte att följa oss där också.

5 snygga våroutfits att kopiera rakt av

Nu är det väl ändå läge för vårmode eller? Öppna tår, ljusa färger och lätta jackor. Mm! Jag och min kollega Linda har fotat 5 snygga outfits som du kan kopiera rakt av. Enklare blir det inte.

Trendspaning: naturvin

Om du precis som jag, är vin-intresserad och vill lära dig mer om det numera supertrendiga naturvinet så ska du klicka dig i på den här artikeln. Här går Nick igenom både hur man tillverkar vinerna och hur dom smakar.

4 tech-tips att prova för att nå dina mål

I april brukar det vara lagom att se över sina mål som man satte upp i början av året. Hur går dina framsteg och vad behöver du jobba mer med? In i artikeln för att se vad du kan göra rent tekniskt för att öka dina chanser att nå dina mål.

Redaktionen testar: Oral- b iO, Barre och Dyson Airwrap

Redaktionen har testat ett helt gäng med roliga saker i mars! Den här gången var det tandborsten som man ser överallt, Barre som hela Stockholm har fått en dille på och det ständigt omtalade hårverktyget Airwrap från Dyson. Klicka på länken för att se vad dom tyckte.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi