FORNI anställer!

För en vecka sedan la vi ut den här ansökan på min och FORNI’s instagram. Vi letar efter en ny person som kan ansluta till vårt team men det är en svår tjänst då det snarare handlar om rätt personlighet än specifika kunskaper. Eftersom vi är ett så litet företag så letar vi efter någon som kan och vill ta sig an många olika områden snarare än någon med en spetskompetens. Vi håller på och går igenom ansökningarna nu under påsken och om du tror att du är rätt person får du mer än gärna slänga iväg ett mejl. Tjänsten kan tillsättas både som en deltid och en heltidstjänst och vi är generellt rätt flexibla! Skicka gärna ett mejl med CV, länk till Instagram eller LinkedIn och lite info om vem du är och vad du tycker om (personligt brev eller personligt mejl 🙂

  1. Spännande tjänst och kul att ni växer!

    Jag ser ofta att ni på Forni skriver ”Forni’s”, ”2021’s” och ”Filippa K’s” osv. Har själv alltid trott att genitiv slutar med -s på svenska och ’s på engelska. Har jag alltid trott fel eller finns det någon anledning till att ni skriver ut det så? Help a girl out.. så förvirrande 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi