Mina favoritfärger för våren

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Jag har några favoritfärger som jag håller lite extra span på den här säsongen: blått, beiget och grönt. Grön är en av mina favoritfärger men den är svårburen på vintern tycker jag… däremot gör den sig så fint till vårens knoppar och när man har fått litelite färg på kroppen. Jag älskar ju att planera min garderob och hitta mixen mellan trender och hållbara klassiker. Målet är att ha en 75% hållbar garderob som lever genom säsongerna och sedan komplettera med sista dosen trender och plagg som gör mig glad helt enkelt. Här kommer några sådana plagg!

Blått

Topp / Hatt / Stickad tröja / Bok / Rutig topp / Väska

Beigt

Stickad tröja / Bustier / Blus / Klacksko / Kruka / Väska

Grönt

Baddräkt / Kofta / Väska / Armband / Påslakanset / Vas

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi