WEEKLY PLANS

Regnet piskar utanför fönstret och jag vet inte riktigt hur det går ihop, det är ju 14 grader idag? Regn får väl inte finnas när det är på väg mot april och påskvecka? Men så gör det ju det ändå, existerar, och blöter ner oss när vi minst anar det.

Jag är så kär i mitt barn, det känns som när jag träffade Damon upphöjt i en triljard. Jag minns så väl när jag träffade honom, hur jag inte kunde förstå att man ens kunde bli så kär. Hur han fanns under min hud och jag ville leva på honom varje vaken sekund. Det var ett så stort steg mellan Damon och alla andra kärlekar jag har haft i mitt liv när det kommer till förälskelse-nivå. Men sen kom Dante och det steget är så långt och stort att jag på riktigt har svårt att förstå mig på kärleken. Jag tänker på honom hela tiden? Jag sitter på jobbet med näsan djupt ner i ett projekt, så kommer jag ihåg att han finns och då blir jag mjuk som en sommardag i hela kroppen. Dante min Dante.

Annars har jag precis haft ett möte med Gabriel från Sveriges Mästerkock och Jerka Johansson (skådis och matälskare). Vi ska göra ett samarbete tillsammans senare i vår och hade planeringsmöte. Varför har jag världens roligaste jobb?

Nu börjar i alla fall påskveckan! Jag gillar inte högtider, lika bra att jag säger det en gång för alla. De passar inte mig? Jag gillar december och förberedelserna inför julen men där tar det typ slut för mig. Högtider är inte för mig trots allt, jag har verkligen försökt ge det en chans. Däremot tror jag att kärleken till högtider kommer göra comeback för mig allt eftersom Dante växer upp. Jag älskade högtider som barn (tack mamma och pappa för det, för jag förstår nu som vuxen att det ligger hos föräldrarna att skapa traditioner, trygghet och glädje kring högtider). Hoppas att kärleken kommer tillbaka när jag anstränger mig för mitt eget barn. Och jag uppskattar att mina föräldrar fortfarande anstränger sig för att vi ska fira högtider tillsammans så på långfredagen blir det traditionsenlig påsklunch hos dom med hela familjen. Dante kanske kan få ett påskägg med hallon i eller något (han älskar hallon).

Hur firar ni påsk? Vi skulle åkt till Marbella först och kollat på lägenheter men det kändes inte helt OK med pandemin att resa så vi avvaktar lite till. Så påsk firas hemma i år, det blir en lugn påsk med familj och vänner. Jag vill bara äta mat, dricka bubbel och leta påskägg.

Veckans utmaning: Att få klart allt jobb innan påskledigheten.
Veckans förväntning: Det nya projektet släpps idag istället så håll utkik ikväll!
Veckans ångestpuck: Ingen alls.
Det här ser jag fram emot i veckan: Äta påskmat, jag kanske inte gillar högtider men jag älskar all högtidsmat så bring it on! Vill äta skagen och sill och ägg och godis tills det sprutar ur öronen.
Veckans blogginlägg: Det kommer en riktig bildbomb från senaste tiden!
Måndagens tacksamhetstanke: Dantedantedantedantedante

Förra påsken hade vi Corona så då lämnade mina föräldrar vår påsklunch utanför dörren ♥

    1. Nej. Vi ska ha påskmiddag med min familj som vi har träffat genom hela pandemin och sedan träffa några få vänner utöver det. Kram!

    2. Man får ju välja sin sociala bubbla och där ingår kanske familj som ändå behöver ställa upp med barnvakt osv om veckorna samt några väl valda vänner? Ska du klaga på det får du kommentera på Folkhälsomyndighetens sida istället, som gett så slappa och oklara ”rekommendationer” all this time – inte folk som följer dem. Btw att ge rekommendationer ligger ju i dess natur att folk adopterar dem på passande sätt för sig själva, kontra skarpa regler och lagar.

  1. Jag kom precis hem från Marbella, där är det soligt och alla hänger ute på olika beach clubs och uteserveringar. Kände inte av pandemin alls. Men gjorde såklart covid test direkt på Arlanda när jag anlände och var negativ så ingen behöver bli orolig för att jag skulle ha tagit hem något 🙂

  2. Jag tycker om ditt sätt att skriva men du har börjat skriva meningar i frågar sååå ofta och fattar det inte. Känns så inte grammatiskt korrekt, är sjukt jobbigt och läsa och det får tonen på skrivandet att kännas mindre genuint, inte ödmjukt och mer drygt.. typ ”Varför har jag världens roligaste jobb?”. I detta inlägg är det typ 3-4 sånna o konstant på insta, gud, pls sluta. Vet att mitt val att läsa men jag läser ju för jag är intresserad, men detta sätt att skriva är outhärdligt. Mer ödmjukhet åt folket tack!

  3. Chilla, jag klagade inte? Man får väl lov att ställa en fråga på en blogg som har ett kommentarsfält där man får lov att ja kommentera 🤷‍♀️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi