Nu är den här – min Un’Sweet Cava!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Un'Sweet

Jag är otroligt stolt över att äntligen få visa upp mitt nya dröm-projekt för er. I flera månader har jag jobbat med ett grymt team borta i L.A. och tillsammans har vi tagit fram Un’Sweet Cava – mitt alldeles egna bubbel! Men snälla nån, kan ni tänka er något som passar mig bättre än detta? Jag har faktiskt fått frågan om att göra vin ett par gånger innan men den här gången kändes allt bara helt rätt, allt ifrån tajming till team.

Bubblet är ekologiskt och innehåller inget tillsatt socker. Det är gott, torrt och med precis den lagom fruktigheten som jag tycker att ett bubbel ska ha. Dessutom är den Solvatten-märkt vilket betyder att vi klimatkompenserar för transporterna med hjälp av organisationen Solvatten som jobbar för att rena vatten i östra Afrika.

Un’Sweet Cava finns på beställningssortimentet på Systembolaget och du kan beställa det här.  

Jag är så glad för att jag gick på magkänslan och satsade på det här projektet. Det har varit så roligt nu i starten och jag ser fram emot att få jobba vidare med det i fortsättningen. Det är ett bubbel som är perfekt till tjejmiddagen och löjromspizzan och allt annat som jag tycker om i livet.

Jag gör Un’Sweet Cava tillsammans med L.A.-baserade vinbolaget Un’Sweet som grundats av Malin Eklund och Lisa Agerman. Malin och Lisa är två stjärnor som är otroligt vassa och vet vad de gör. För deras USA-satsning jobbar de även med Tracy Tutor som är toppmäklare, författare och tv-stjärna i Million Dollar Listing LA! Förutom att hon är mäklare till Hollywoodstjärnor som Edward Norton och Channing Tatum så har hennes bok om sin karriär (”Fear is Just a Four-Letter Word”) blivit en bästsäljare i USA.

Så det känns otroligt kul att få göra detta med ett gäng skarpa kvinnor som också gillar att ha kul på jobbet. Jag tror inte att jag har haft tråkigt i en sekund hittills när vi har tagit fram det här bubblet!

Jag hoppas att ni också kommer tycka om det och om ni har några frågor kring bubblet är det bara att kommentera!

 1. Jag har beställt! Gillar det mesta du tipsar om, typ mitt favoritmärke Soft goat, världens bästa concealer, Flattered mm. Och champagne är det bästa jag vet, men ibland duger ju ett glas Cava 😉 Ser fram emot att prova!

 2. Hejsan! Jag bara undrar för fattar inte sånt här: är detta bubblet ditt vin? Michaela fornis bubbel liksom? För jag följer Malin också och trodde det var hennes vin men nu undrar jag om det är hennes vinBOLAG och att olika influensers kommer ha egna vin, tex Petras rödvin Michaels bubbel? Haha fattar du frågan? Förvirrad själv! Hursom ser jag fram emot att testa! 🙂

 3. Hej och stort grattis till ditt bubbel!
  Har aldrig kommenterat förut men vill bara säga att jag saknar dina ”min helg i bilder” inlägg.
  Kommer de tillbaka snart? 🙂

 4. Gud så roligt!
  Håller med Moas kommentar, jag trodde också det var Malin Eklunds vin och bolag i och med hennes podd och hur mycket hon pratat om det och att de besökt vingårdar osv. Så detta bubblet är framtaget av dig Michaela? 🙂 så stort!! ska bli kul och testa!

 5. Hej!

  Vill börja med att säga att jag är ett fan, jag är alltså noll procent troll eller kritisk mot DIG eller din blogg jag läst i typ 7 år eller nåt. Men jag undrar lite hur du ställer dig till kritiken som framkommit mot just detta vin i vinvärlden? De flesta cavor innehåller mindre än 3 gram restsocker per 100 gram vilket, speciellt i USA, redan ses som sockerfritt. Tillsatt socker hittar du inte i en cava värd namnet. Brut Nature och Zero Dosage är ju liksom precis det som det betyder. Så hur känner du, som jag uppfattar i vanliga fall är en av de få som verkligen anammat att icke hälsohetsa, kring kritiken att detta är ett ”fult knep” marknadsföringsmässigt för att locka fler till köp, med inget tillsatt socker som tyngsta USP? Och om vi är ett helt gäng som helt fått detta om bakfoten, vill du snälla förklara resonemanget kring namnet?

  Tacksam för svar!
  Stor kram,
  Cavadrickande person

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi