Trendiga skor, välkomna våren och allt om kollagen

Sugen på att ta ikapp lite helgläsning? No worries, jag har några utmärkta alternativ till dig! Varsågod att dyka ner i en härlig kompott av det senaste på FORNI ♥

Här är säsongens trendigaste skor

Jag älskar när det blir en ny säsong och nya trender knackar på. Nu befinner vi oss i läget då det faktiskt börjar bli dags för att byta ut sina kängor mot några lättare skomodeller. Vill du veta hur du håller dina fötter trendiga denna säsongen? Då trycker du dig in på den här artikeln!

Såhär välkomnar du våren hemma

Våren är snart här på riktigt, och då kan det kännas lägligt att fixa vårfint hemma. I artikeln ger vi 6 snabba tips på vad du kan göra hemifrån för att hamna i rätt känsla!

Vad är kollagen och kan det verkligen trolla bort ålderstecken?

Tillskottet kollagen är hetare än någonsin och var och varannan produkt idag innehåller ämnet som utlovar spänstigare hud och färre rynkor. Men vad är egentligen kollagen? Och är det så effektivt som media har fått det att framstå? Läs artikeln och få svaren!

Från skiss till färdig produkt: såhär går det till när Röhnisch designar sina plagg

En så intressant intervju om hur Röhnisch designar sina plagg. Älskar dessutom deras senaste kollektion där Röhnisch har utgått och tagit inspiration ifrån den ständigt föränderliga kvinnokroppen. Heja företag som stöttar kvinnor!

Att bli sams med våren

En fin krönika om att inte älskar våren. Hög igenkänningsfaktor och en text som känns som en stor kram till en själv. Läs helst med en kopp kaffe i handen!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi