Saker jag har gjort idag och är tacksam över

Hej mina små snäckor!

Hur mår ni idag? Gud jag mår så bra den här veckan. Jag har tränat stenhårt, solen skiner, allt på jobbet känns peppigt och jag har en heeelt obokad helg framför mig. Så mysigt. Idag har jag jobbat hemifrån men nu smet jag till kontoret en sväng eftersom jag alltid längtar hit hehe…

Saker jag har gjort idag:
– Plockat undan hela hemmet på leksaker
– Tagit ett STORT beslut
– Tränat! Sprang för första gången sen jag blev gravid, wow vad det var härligt. Idag kändes det för första gången som att jag inte har varit gravid över huvud taget. Post pregnancy-kroppen hängde med väldigt länge för mig med delade magmuskler och skadad rygg, men nu känns den stark och välmående. En magisk känsla.
– Ätit Joe & The Juice till lunch
– Firat min träning med ett gäng geisha
– Bokat Sellpy-upphämtning för mina åtta fullpackade kassar
– Haft psykologsamtal med Mindler och känt mig stolt när vi lagt på
– Kollat på Greta Gris och kramats med Dante i sängen

En 100-poängs dag verkligen. Hoppas er dag är lika fin. Nu ska jag hugga tag i min eftermiddag och hålla tummarna för att resten av dagen går i samma fotspår. Kika in här senare för ett SÅ fint inlägg med Polarn & Pyret där Dante är himla gullig.

Vi avslutar med tre saker jag är tacksam för idag:

  1. Min kropp. Att den bakade mitt barn i nio månader och sedan bar honom flera timmar per dygn tills han började gå. Att den orkar lyfta, bära, fixa och dona. Att den står ut och hittar tillbaka till styrka gång på gång igen. Min kropp är bäst.
  2. Solen. Jag blir SÅ säker på att Marbella-köpet är rätt för oss när jag känner hur mycket jag njuter av solens strålar. Jag behöver sol, vi alla gör det!
  3. Att min mamma och pappa hämtar Dante för att dom har saknat honom så mycket, han får tid med sin mormor och morfar medan jag får en chans att ta ikapp massa jobb.

Vad är du tacksam för idag?

  1. Wow, vilken fin bild på dig. Tycker du ser så himla fräsch ut. Jag har förslag på två önskeinlägg som vore intressant att läsa om du har möjlighet – din hudvårdsrutin och ett inlägg om skor till våren/sommaren. Olika kategorier av skor exempelvis flats, sneakers och klackar och hur man kan matcha dessa till olika outfits. Skor kan ju verkligen göra så stor skillnad för helhetsintrycket men tycker det kan vara svårt att hitta ”rätt”. Ha en fin helg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi