Genomtänkta köp, bonuspoäng och snittblommor

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED American Express

Jag och Damon skaffade vårt Amex-konto tillsammans när vi flyttade ihop. Vi insåg att det var så många köp varje månad som var gemensamma så vi kom fram till att det smidigaste var att ha ett Amex-konto med två kort, för man kan nämligen beställa ett systerkort till sitt Amex så har man två på samma! Det var sjukt smidigt eftersom vi fick en överblick av våra inköp och enkelt kunde hålla koll på ekonomin. Ni vet ju att jag tycker privatekonomi är kul och gillar att ha någon sorts överblick av vad pengarna går till. Jag älskar att njuta av mitt liv och unna mig saker, resor & upplevelser – men vill samtidigt vara genomtänkt och inte för impulsiv.

Med åren började vi göra alla våra köp via Amex, då vi båda älskar Amex och framförallt har bokat många av våra resor med Amex!

Vi har Amex Elite som ger Sas Eurobonus-poäng som sedan går att använda vid bokning av resor. Vi har rest runt hela världen med hjälp av American Express – från Paris till Tulum. Jag har druckit mitt livs största drink i Miami, köpt min drömväska i Paris och blivit attackerad av en ödla i Costa Rica. Dessa upplevelser har bokats med mitt American Express Elite som har gett mig reseförsäkring – men framför allt har gått att boka tack vare alla ihopsparade Eurobonus-poäng!

På flera av American Express korten tillkommer en reseförsäkring, så då slipper man tänka på att köpa till en sån separat inför resan. Den reseförsäkringen räddade oss när vårt bagage hade försvunnit i L.A. och vi behövde snabb hjälp innan vi skulle bila längst med Highway 1 till San Fransisco. Då var jag riktigt glad över att vi hade bokat med American Express för att kunna få så snabb och proffsig hjälp!

Förutom resor så använder jag mitt Amex hela tiden i min vardag. När jag handlar snittblommor på Karlaplan, köper en korv med bröd till Dante på Östermalmsgrillen och handlar hem varma munkar från Garba. Eller när jag smiter in på Stylein och klickar hem den mest perfekta randiga tröjan. Igår använde jag mitt American Express för att betala mitt psykologbesök hos Mindler ♥

Oavsett om det görs stora köp som resor eller mindre köp som tisdagslunchen så är mitt Amex hela tiden med mig, både i mobilen och i min plånbok. Idag tar majoriteten av alla ställen Amex, både fysiska butiker och online, så jag använder det kortet i 95% av alla mina köp!

Med det sagt vill jag tipsa er om att signa upp er på ett SAS American Express premium kort nu när de har ett bra erbjudande som man kan tjäna massa poäng på. Jag har som sagt ett American Express Elite som ger Eurobonus-poäng vilket jag varmt kan rekommendera till alla som tycker om att resa och vill se världen igen så fort det går. Jag har sparat ihop en hel del poäng under det senaste året så vi pratade senast i veckan om var första resan post pandemi skulle gå någonstans.

Vad det lutar åt? Tokyo!

Tror faktiskt att Dante kommer älska den staden.

Just nu får man 30 000 SAS Eurobonus poäng när man skaffar ett SAS Amex Premium kort! Ansök senast 30/4 2021 och få 30 000 EuroBonus Extrapoäng. Poängen räcker till en bonusresa med SAS Go inom Europa (skatter och avgifter tillkommer). Erbjudandet gäller endast nya kunder och under förutsättning att du handlar för minst 36 000 kr t.o.m. den 31/7 2021. Poängen överförs senast augusti 2021).

  1. Tokyo är en grym stad! Kan även rekommendera Kyoto.

    Var är jackan och solglasögonen ifrån? ?

  2. Fint samarbete! Gillade det ?
    En fråga: vad använder ni för vagn nu? Min dotter är typ som Dante och jag tycker foxen är lite stor och otymplig samt ganska liten i sittdelen, och vår resevagn sitter hon inte alls bra i så funderar på att köpa en till typ mellanvagnstorlek. Tänkte om ni hade skaffat någon ny, du kommer alltid med så bra tips ?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi