WEEKLY PLANS

Hej snäckor,

Hur mår ni denna måndag? Jag har precis avslutat måndagens två veckomöten: ett med FORNI och ett med Baby Journey. Båda gick toppen och det ligger mycket roliga saker framför oss. Till helgen kommer jag med en pressrelease på en rolig nyhet till er! Så håll utkik.

Annars så känner jag mig helt slut i kroppen vilket troligtvis är för att stresshormonet gått ner och jag börjat sova. Jag känner mig liksom skör som efter ett hårt träningspass. Jag förstår att det är en övergångsperiod och det är nästan en skön trötthet, men ändå en trötthet. Vill helst av allt bara ligga i soffan och mysa med Dante framför Alfons.

Strax kommer min lunchsallad från Kale & Crave levererad, jag ska hugga in i den och sen ha en inspelning med Memira för en film som ska upp på deras sajt senare i vår. Jag har sjukt mycket inspelningar just nu men allt är roligt så jag klagar inte, i januari hade jag nästan ingenting inbokat – då gick jag runt och längtade efter lite mer fart i mitt liv så jag ska njuta av allt roligt.

Hur mår ni denna måndag? Hoppas ni mår bra ♥

Veckans utmaning: Att få in min träning, jag tränar alltid två gånger i veckan men har slarvat lite senaste tiden så nu är det skärpning.
Veckans förväntning: På fredag släpper vi pressreleasen för mitt nya projekt. SÅ PEPPAD PÅ DET!
Veckans ångestpuck: Jag måste rensa klart garderoberna nu. Vet ni att jag har över 40 jackor? Det är ju inte okej. Snart i en Sellpy-butik nära dig…
Det här ser jag fram emot i veckan: Varför har jag så mycket roligt jobb? Jag orkar inte ens. Imorgon har vi planeringsmöte för kommande kvartal med FORNI, vi ska spela in morgonshowen och fota en rolig kampanj. På onsdag ska jag och min yogalärare spela in massa filmer för Baby Journey. På torsdag ska jag skriva manus för ett poddavsnitt jag ska göra och på fredag har jag vinlunch inplanerad på en förhoppningsvis solig uteservering med en härlig kund. Sen kommer helgen och då tänker jag: löjromspizza, bubbel och mys.
Veckans blogginlägg: Dantes 20-månaders uppdatering, något annat önskemål?
Måndagens tacksamhetstanke: Det ska bli 11 grader i veckan!

  1. Jag följer en person på internet som hintade om att du var inblandad i hens projekt så gissar vad det är…:) Kul. Är så imponerad av entreprenörer och att ni vågar satsa på era projekt. Det är så långt ifrån min personlighet man kan komma att starta ett företag, men älskar att se er som gör det. Har också satsat på karriär men tagit den ’trygga pluggvägen’.:)

  2. Vad spännande med nytt projekt! För inte så längesedan la du ut en bild på en kopp med skummad mjölk på insta stories. Koppen såg typ grön-brun melerad, spräcklig ut, den var så fin! Vet du möjligtvis var den är köpt någonstans?

  3. Om du ska sälja din korta kamelfärgade jacka i ull från H&M är jag väldigt intresserad! 🙏😊 Har letat efter den överallt sedan jag såg den men den dyker aldrig upp på Tradera eller eBay.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi