Premiär – Den lilla gravidresan

HURRA!

Idag är det äntligen premiär för det första avsnittet av Den lilla gravidresan!

Ett samtal mellan en psykolog, en barnmorska och en helt vanlig mamma ♥

Den lilla gravidresan är en serie i fem avsnitt som skapats av Baby Journey tillsammans med psykologtjänsten Mindler. I varje avsnitt djupdyker vi ner i ett relevant ämne som rör resan mot bebis tillsammans med Mindlers chefspsykolog Victoria, en barnmorska från Baby Journey och så jag 🙂

I samtalen lyfter vi fram alla delar av gravidresan – både de härliga men främst de delar som inte blir som en kanske hade tänkt sig. Jag och Baby Journey möter ofta gravida och nyblivna föräldrar som blir överraskade av saker som händer & känns längst med vägen och vår förhoppning är att du som tittar ska ta med dig lärdom, förståelse och igenkänning från varje avsnitt.

I det första avsnittet diskuterar vi Covid-19 och hur det kan vara att vara gravid och föda barn i en pandemi. Det diskuteras mycket i media hur jobbigt förstagångsföderskor tycker att det är att gå igenom graviditeten och förlossningen i dessa tider och tillsammans med Mindlers psykolog Victoria försöker vi bena ut varför det är så jobbigt – och hur en kan göra för att hantera de jobbiga känslorna. Vi har även pratat med några mammor som har fött barn mitt i pandemin och så ger Victoria er sina bästa tips på hantering av jobbiga känslor och besvikelse.

Åh, jag hoppas verkligen att ni kommer tycka om serien!

Ni hittar den här på @babyjourney IGTV,
Eller i appen som ni kan ladda ner här (klick!)

Mindler är en app som erbjuder digital psykologtjänst direkt i din telefon. De har över 150 anställda psykologer i Sverige som erbjuder videosamtal med legitimerade psykologer och olika självhjälpsprogram i appen. Om du vill ladda ner Mindler eller läsa mer så gör du det här.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi