5 Beautyprodukter jag är lite extra kär i för tillfället

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej från en nysminkad person! 

Jag har börjat bygga upp dubbla badrumsskåp haha, jag har ju ett på kontoret också så nu jäklar satsas det. Så kul att testa massa nytt och jag har faktiskt några nya favoriter som jag ska dela med mig av tänkte jag! Som ni vet är jag trogen många av mina favoriter som jag haft sen flera år tillbaka, men gillar att testa nytt mellan varven också.

Fem favoriter som bor med mig på kontoret:

NYX Matte Finish Setting Spray håller sminket på plats, inte lika bra som min favorit från Urban Decay som jag har hemma men för sitt pris? Muy bien!
Hourglass Veil Primer är en sinnessjuk primer, den är nästan för bra haha. Viktigt att ha en bra fuktkräm under, annars blir sminket för kakigt.
Bottega Venets lotion är en sann lyx som jag smörjer in mig med på kontoret när jag har fredagsfeeling!
Armanis mascara är +++++
Clinique Moisture Surge Intense är min dagkräm, den mjukgör maximalt och återfuktar. Perfekt innan primern från Hourglass!

Den här skönheten är min nya parfym och vi hörs, sexigare doft har jag aldrig känt. Bottega Veneta Illusione. Så lugn, feminin, kaxig och underbar. Doftar på den och tänker helt seriöst: den där kvinnan vill jag vara! Så har därför på mig den varje dag numera. Det får bli mitt sista och bästa tips för idag!

  1. Älskar tipsen! Just börjat intressera mig för smink och hudvård så gillar verkligen denna typ av inlägg 🙂

  2. Hur gick det med ögonoperation? ☺️ Jag själv gjorde ögonlaser för en vecka sen så är helt inne i den bubblan 😅 Läser allt och vill veta allt hehe

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi