WEEKLY PLANS

Oj vad lång paus det blev. En hel vecka… men det gick bara inte. All min kraft var tvungen att gå åt andra håll i förra veckan och det är först idag som jag har haft möjlighet att sätta mig vid datorn och ta tag i allt det som inte blev gjort i förra veckan.

Hur mår ni?

Jag har faktiskt avbokat i stort sett allt på mitt schema för två veckor framåt och bestämt mig för att fokusera på tid med min familj och tid för återhämtning. Det bästa med att gå i terapi är att man ser sitt liv och sin situation med nya ögon och färsk blick och man lär sig nya saker om sig själv. Eller blir påmind om sånt man egentligen vet om men ibland glömmer bort. Jag fick en ordentlig realitycheck förra veckan och blev påmind om vikten av återhämtning, något jag väldigt ofta väljer bort nu för tiden. Det är inte bra och håller inte på sikt för någon människa.

Tur att vädret är ljuvligt, man har vänner som finns där, en trygg familj och ett jobb man älskar.

Veckans utmaning: Att inte börja boka på saker i mitt schema av ren vana…
Veckans förväntning: Att jag ska få tid för vila och återhämtning.
Veckans ångestpuck: Jag lider med våra vänner som går igenom en tuff tid och tänker på dem hela tiden.
Det här ser jag fram emot i veckan: SOLEN!
Veckans blogginlägg: Ytliga saker som fina kläder och inredning tänkte jag!
Måndagens tacksamhetstanke: Solen lyser ♥

Drömmer mig bort till sommar, vaccin och sydeuropa sålänge

  1. Hej Michaela
    Jag är på jakt efter ett fint hemmaset. Alltså mjukisar som man inte behöver skämmas över när man ska öppna dörren för någon tex. Jag tänker en långärmad varm tröja och ett par raka/vidare matchande byxor i antingen beiget eller grå/svart. Har du tips?

    Tack för en fantastisk blogg <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi