Tisdag

Hej fina ni,

Det har varit några fruktansvärda dagar med mycket sorg och smärta då några personer i vår närhet går igenom en mardröm just nu. Det är svårt att upprätthålla den här typen av arbete när extremt smärtsamma saker händer människor man bryr sig om för det är inte ens egen historia att berätta, men samtidigt är det svårt att låtsas som ingenting.

Jag kanske kommer vara lite mindre personlig den här veckan och fokusera på lite enklare eller ytligare inlägg som inte kräver så stort emotionellt fokus så ni vet.

Nu ska jag avsluta dagens inspelning och sedan gå hem och ta en lugn kväll.

Ta hand om er ♥

  1. Den sorgen! 💔 Min dotter skulle ha fyllt 12 nu i februari. Om du vill ta emot ett råd från någon som bär på samma erfarenhet som din vän nu gör så är det att våga ta hennes hand och möta den förtvivlade sorg hon inte vet hur hon ska få slut på. Eftersom sorgen inte är linjär med en början och ett slut, eftersom den kommer i vågor, behöver hon någon som vågar hålla hårt och hålla fast. Någon som kan sjunka ner med henne och som kan dra henne upp. Jag vet inte om det är du. Men jag önskar att det finns en sådan vän för henne. ❤️

    1. Så fint skrivet av dig. ❤️ Från en som inte gått igenom samma sak men som mycket hastigt och oväntat förlorade sin pappa i tonåren, också en stor chock och sorg.

  2. Hej fina Michaela,

    Så ledsamt att höra detta! Jag sänder airhugs till dig och dina nära. Jag har följt din blogg i många, många år och vad jag verkligen uppskattar med dig (trots att vi inte har träffats) är att du verkar så sympatisk, snäll och inkännande med alla i din omgivning. Utan att veta vad dina nära går igenom så är jag övertygad om att människor som du betyder mycket för dem att ha runt om sig.

    Kram!

  3. Beklagar. Så tragiskt. Känner flera vänner som tyvärr gått igenom samma förlust. De fick god stöttning via spädbarnsfonden som är en jättefin organisation.

  4. Hej fina du. Vill bara säga TACK för att du fortfarande bloggar och gör din grej. Älskar att komma på att jag har inlägg att läsa här. Så genuint och värdefullt innehåll tillskillnad från allt annat tillrättalagt och krystat man ser överallt annars. Känns tryggt och äkta här. Och det är tacksamt. Stor kram!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi