En onödig modemånad, Hellasgården och basket

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Byxor / Skjorta / Skor / Halsduk / Kappa

Byxor / Tröja / Skor / Jacka

Byxor / Tröja / Skor / Kavaj / Väska

God morgon söndag,

Hur mår alla idag? Killarna gick precis ut på en kort promenad så jag passade på att kika in här för att säga hej och visa upp lite snygga looks som passar för den ganska ointressanta modemånaden februari. Jag har mitt sikte inställt på den vita tröjan längst ner här, vi får se om jag slår till. I natt när Dante vaknade och jag inte kunde somna om klickade jag hem två lampor till kontoret, onlineshopping är livsfarligt för mig haha. Men de var så fina och till nedsatt pris så jag slog till!

Vi har haft en riktigt bra helg so far och jag tänkte försöka bli bättre på att visa upp glimtar ur vårt liv här inne igen med start i nästa vecka så då får ni följa med. Det är bara det att man gör ju lite samma sak hela tiden just nu och då har jag glömt bort att fota eller visa upp. Idag ska D iväg på jobb några timmar så då tänkte jag mysa hemma med lilleman och sen gå ner på stan och kolla skyltfönster en sväng. Dante är ett riktigt stadsbarn, han älskar bussar, spårvagnar, skyltfönster och folk. Han blir helt ivrig varje gång vi går in i en butik eller en galleria, favoritbutiken är helt klart Adidas på Hötorget, de spelar ruskigt hög musik och har massa speglar där vilket är toppen. Han brås verkligen på sin kära mor, jag var också citybarn deluxe fastän jag växte upp i villa utanför stan. Jag var aldrig så lycklig som när jag fick vara inne och pyssla eller åka till stan och kolla i butiker medan en heldag i Hellasgården var… helt okej typ. Jag växte ju upp bredvid Hellasgården (populärt friluftsområde utanför Stockholm för er som inte vet!) så vi brukade åka dit för allt ifrån skidskor till skogsturer men höjdpunkten för mig var alltid när man fick gå in och fika, hehe. Alltså jag jobbar verkligen med rätt sak som vuxen? Har liksom alltid gillat det kreativa framför naturen även om jag både då och nu såklart kan uppskatta den känsla man får i kroppen och knoppen efter att man har varit ute och aktiverat sig. Jag spelade ju basket i tio år som ung och efter träningarna brukade jag hoppa av bussen i Hellasgården och så sprang jag de sista 5km hem därifrån för det var så härligt att känna doften av skog medan jag sprang. Det var på den tiden då jag hade magrutor och sprang överallt “eftersom det gick mycket fortare än att gå”…

Vet inte hur jag hamnade i gamla barndomsanekdoter och Hellasgården men så kan det bli ibland när hjärnan vandrar iväg en helt vanlig söndagsmorgon. Nu ska jag sätta på diskmaskinen, hoppas att ni får en mysig dag. Puss!

    1. Fastnade i mitt kollage och hann inte göra båda inläggen innan Dante vaknade, förlåt! Det kommer ikväll eller imorgon förhoppningsvis <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi