Hurra!

Jag fick göra ögonoperationen! HURRA!

Igår var jag på värsta proffsundersökningen på Stureoptikern och efter att ha blivit godkänd genom typ sex maskiner sa tjejen som gjorde undersökningen lugnt “Det här kommer passa perfekt på dig och du är godkänd för en operation.”. Jag blev så glad men också så nervös haha! Eftersom jag har lite större synfel så ska jag operera in en lins i ögat, alltså inte “bara” en laseroperation utan man sätter in en lins i själva ögat. Så coolt och läskigt. Jag ska läsa på lite papper jag fick med mig hem och sedan beställs linsen som tar 10 veckor innan man gör operationen, den tar dock bara en halvtimme.

Nog om det! Jag firade med att träna och sen äta pizza med mamma och pappa igår i alla fall. Nu sitter jag på kontoret och ska strax iväg för att fixa mina ögonfransar hos Ebba. Hoppas ni får en fin fredag, vi hörs senare med Frågor med Forni! Puss!

 1. Jag har själv opererat in nya linser i ögonen kring din ålder och med småbarn hemma. Jag fick inte lyfta mitt barn på flera veckor efter varje operation (ett öga i taget opererades) och jag fick sjukskriva mig från jobbet på grund av infektionsrisken. Kunde inte ha hand om mitt barn ensam längre stunder eller gå ut själv med honom. Detta på grund av risk för näthinneavlossning. Tänk på dessa saker innan bara.

 2. Grattis! Jag hade också gärna opererat ögonen, även om det verkar läskigt.
  Just nu förändras dock min syn väldigt mycket fram och tillbaka så tror inte operation hade funkat för mig just nu även om jag velat.

 3. Åh grattis! Jag gjorde en ICL-operation för typ exakt ett år sedan! Vilken himla dröm att ha bra syn nu alltså! Föddes ju typ blind. Det är så fantastiskt att kunna slå upp ögonen och SE när man vaknar (eller när man måste gå upp till barnen mitt i natten).

  Jag fick någon tablett innan operationen så att jag typ kände mig tipsy och lugn, och sedan gick själva ingreppet jättefort. Efteråt fick jag sitta och fika i ett mörkt rum några timmar och dagen efter var jag helt återställd! Har inte haft några komplikationer och kunde leva på som vanligt direkt 💃🏼 Hoppas du får samma upplevelse! Kram!

 4. Vad roligt för dig, Grattis! 🎉
  Förmodar att det är ICL du ska göra! Det ger så fina resultat med snabb läkning! Härligt att slippa linser och glasögon ett bra tag framöver👍
  Lycka till🌷

 5. Vad spännande! Gott att slippa linser och glasögon ☺️. Men måste fråga, glasögonen på bilden, vart är de ifrån? Så himla fina 😍

 6. Åh, förstår att du blev glad! Grattis!! Gjorde en laseroperation på mina ögon 2017 när jag var 29 efter att ha funderat på det men inte riktigt vågat sen jag var typ 19.

  Hade också rätt stort synfel, mellan -4 och -5 (lite olika på varje öga) och kände mig i princip blind utan linser eller glasögon. Men trivdes aldrig med glasögon och hade ofta problem med linser och att jag blev torr och trött på ögonen. Tänker ofta på hur tacksam jag är att fick göra den där operationen. Bland det bästa jag gjort. Stort lycka till med din! ✨

 7. Hej,
  Jag gjorde laser for ca 9år sedan och nu har ögonen blivit såpass “dåliga” att jag måste ha linser/glasögon igen. Min ögonläkare tror dock att synen kan bli bra när ålderspåverkan kickar in (närsynt).
  Jag ångrar inte lasern då mina ögon fortfarande är mycket bättre men vill bara lyfta att det inte är “for life”. Och att det har “ändrats” för många som gjort laser efter ca 9-10 år, som inte är ålderspåverkan.
  Som sagt, ångrar inte men ha i åtanke att det inte är “for life”.

 8. Hej! Tack för att du är så härlig och inspirerande! Vad hände egentligen med din svarta Chloe C väska? Jag är sugen på att köpa en liknande då jag tycker den är så fin och som du beskrev den tidigare en optimal “vardags-cross-body”. Har dock inte sett dig använda den – har du ändrat åsikt? Har förstått att den blir lätt repig men vet inte vilken annan modell som skulle passa en nybliven mamma. Tips/tankar från dig vore väldigt uppskattat. Kram!

  1. Heeej

   Jo jag använder den hela tiden, men på vintern brukar jag ha lite större väskor, nu använder jag min Stylein vardagsväska mest. Och sen går man ju inte på festligheter eller hittar på saker utanför jobbet just nu så då använder jag inga andra väskor. Du har nog inte sett mina Chanel-väskor, Fendi eller någon av de andra heller på ett bra tag om du tänker efter (sorgligt nog, haha). Jag skulle säga att Chloe-väskan är den perfekta väskan när man har barn. Bra längd på strapen, man får plats med lagom mycket och inte en för tung eller otymlig väska. Den repas inte alls så lätt! Jag har haft min i parker, på öppna förskolan, när jag gungat och också varit ute och festat och den klarar typ allt. Kör! Puss <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi