En smällkaramell

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Tröja / Byxor (liknande) / Skor (samma modell fast i annat mönster)

Nej men senaste dagarna har inte varit medvind. När jag gick för att köpa lunch idag var det på riktigt en kvinna som ställde sig och suckade högljutt framför mig? Såhär ”AAAAAH” medan hon spärrade upp ögonen i mig. Skrek efter henne ”Jag har faktiskt också en skitdag bara så du vet!” haha. Ingen mår toppen i en pandemi.

Anyway så uteblev bloggning igår då jag jobbade non stop hela dagen och när jag slängde mig i soffan på kvällen hade jag så många ångestmejl att jag begravde allt och hoppades på nya tag idag. Idag hade jag dock strul med leveranser, förseningar och allmänt krångel så det blev inte jättemycket bättre. Dock pratade jag av mig till några kompisar och sen kändes allt lite bättre. Visst är det så att saker alltid känns bättre när man får prata av sig? För mig är det så till 100% i alla fall.

Nu ska jag iväg på min ögonundersökning. Tänk om jag får göra operationen! Åh då kommer hela veckan vända, hela året om man ska vara sån. Om det inte funkar ska jag sörja med årets sista semla tror jag.

Såhär ser jag ut idag, en smällkaramell i rosa för att muntra upp denna gråa vardag.

Puss!

  1. Håller tummarna!! Hoppas också kunna göra det en dag, ser lika dåligt som du men än så länge har det inte stabiliserats tillräckligt, går fortfarande utför 😬

  2. Hej gulliga Michaela! Tack för att du år efter år orkar blogga så aktivt, jag uppskattar verkligen dina inlägg. Jag undrar om kunde berätta lite mer hur du tänker kring synoperationen? Jag har själv haft dålig syn sedan jag gick i trean på lågstadiet och alltid känt mig lite ledsen pga det… för det är ju SÅ jobbigt. Dyrt också med synundersökningar, nya glasögon eller linser. Använder mest linser, men även dessa skaver ju som fasiken ibland och då är man tvungen att använda glasögon och jag känner mig alltid gammal och ful då (trots dyra designerbågar haha), men det där sitter i från när man var barn och alla i skolan tyckte att glasögon var det töntigaste som fanns. Herregud. Jag känner mig rädd för att operera, det verkar läskigt. Hur går dina tankar? Stor kram!

  3. Hej! Vill dela med mig av mitt genombrott med min lilla o hans sömn. Det var en period under hösten där han uppenbart grät på nätterna för att han behövde att jag kom in. Jag sa alltid till honom att ”mamma är alltid här, va inte rädd” det gick över & sen kom en period med test: det räckte att jag kikade in & då la han sig ner o somnade om. Skulle bara kontrollera om jag va där. Sen kom 1-2 månader där han vaknade kl fem varje morgon. Jag kämpade med välling o nattvisa o han somnade om efter ca 30 min men sov aldrig mer än 30-40 minuter efter det. För 3 veckor sen när jag hörde gnäll kl fem på morgonen som vanligt så struntade jag i det o det tog bara 2-3 minuter innan det blev tyst. Han somnade om! Jag upprepade detta flera kvällar i rad o han somnade ALLTID om. Nu har han sedan 2 veckor sovit non stop från kl åtta på kvällen till 06:30 – 08:00 utan ett knyst. Dock har han en säng han kan stiga upp ur så vår rutin har övergått till att han kommer in till mig när han vaknar (någon gång mellan 06:30-08:00) Det var ju också så förresten att han själv började stiga upp ur sin säng då o då o kika in till mig vilket gjorde att jag vågade ignorera hans gnäll kl fem på morgonen, för jag visste att han kan komma in till mig om han vill. Jag hade nog aldrig vågat ignorera gnället om han var i spjälsäng, hade ju aldrig velat att han låg vaken o va ledsen eller rädd o fast i en spjälsäng…

  4. Haha skrattade så åt din kommentar till sura damen. Önskar så ofta på jobbet man kunde säga liknande, när folk klagar om något riktigt oviktigt hehe

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi